Πρέβεζα: Η ΝΟΔΕ ΝΔ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Πρέβεζα: Η ΝΟΔΕ ΝΔ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Η ΝΟΔΕ ΝΔ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

           Πρέβεζα: Η ΝΟΔΕ ΝΔ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Την Πέμπτη 27/10 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο γραφείο του Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, μεταξύ μελών της ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πρέβεζας και μελών  του Εργατικού Κέντρου. 

Το Εργατικό Κέντρο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος , κ. Δημόπουλος Χρήστος και ο Ταμίας κ. Κετίκογλου Θεόφιλος, ενώ τη ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Πρέβεζας ο Πρόεδρος κ. Τζίμας Νικόλαος και οι υπεύθυνοι Τομεάρχες Οικονομίας ,  Γκανάλας Παναγιώτης και Σκαρδάσης Ιωάννης.

Η συζήτηση  διεξήχθη σε άριστο κλίμα. Η θεματολογία δεν περιορίστηκε μόνο σε ζητήματα του Εργατικού Κέντρου, αλλά επεκτάθηκε και σε  τρέχοντα  θέματα  της  επικαιρότητας.

Το  κλιμάκιο  της  ΝΟ.Δ.Ε. ΝΔ  Πρέβεζας  ενημερώθηκε  λεπτομερώς για ζητήματα λειτουργίας , δράσεων και μελλοντικών ενεργειών του Εργατικού Κέντρου. Εξέθεσε τις απόψεις του, παρέθεσε τις προτάσεις του και δήλωσε ότι θα μεταφέρει τα συμπεράσματα της συζήτησης στον αρμόδιο Τομεάρχη του Κόμματος.

Τέλος, εκφράστηκε η διαβεβαίωση, ότι  με  την  παρούσα  επίσκεψη, ανοίγει  ένας δίαυλος επικοινωνίας  και  των  δύο  μερών, στην κατεύθυνση της  επίλυσης  των  τοπικών προβλημάτων  του  κόσμου  της  εργασίας.

ΤΟΜΕΑΣ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
ΝΟΔΕ   ΝΔ   ΠΡΕΒΕΖΑΣ

tomistinenimerosi.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
           
Πρέβεζα: Η ΝΟΔΕ ΝΔ ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ
Epirusblog Gr
5 of 5
           
Πρεβεζα 4343765573517201964
Σχόλια
item