Βιβή Τσιάμη: Ξεσπά η πρώην σύντροφος του Πρίντεζη: «Δεν είμαι χαζή, εθελοτυφλούσα. Έχασα την πίστη στους ανθρώπους και χρήμα…» Βιβή Τσιάμη: Ξεσπά η πρώην σύντροφος του Πρίντεζη: «Δεν είμαι χαζή, εθελοτυφλούσα. Έχασα την πίστη στους ανθρώπους και χρήμα…» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βιβή Τσιάμη: Ξεσπά η πρώην σύντροφος του Πρίντεζη: «Δεν είμαι χαζή, εθελοτυφλούσα. Έχασα την πίστη στους ανθρώπους και χρήμα…»

Πέρασε δύσκολα. Η υπομονή της εξαντλήθηκε και αποφάσισε να ξεσπάσει. Στις στιγμές που την πλήγωσαν μεταξύ των οποίων ήταν  ο θάνατος της μητέρας της, αλλά και η προδοσία από άτομα που αγαπούσε, αναφέρθηκε η Βιβή Τσιάμη.
«Ενάμιση μήνα περίπου πριν το τέλος αυτού του αναθεματισμένου έτους 2016, για μένα προσωπικά κάθομαι και σκέφτομαι τα πόσα πέρασα, τα πόσα έχασα και τα πόσα κατάφερα όμως τελικά πατώντας μόνο στα δικά μου πόδια. 
Πέρα από τον χαμό της μητέρας μου που ακόμα δεν μπορώ να δεχτώ, στεναχωριόμουν πολύ και για άλλες απώλειες σε όλους τους τομείς. Πιστέψτε με! 
Έχασα την πίστη στους ανθρώπους, έχασα τους ίδιους αυτούς τους “ανθρώπους μου”, έχασα χρόνο, έχασα χρήμα γιατί έχασα την δουλειά μου, (παραιτήθηκα για να είμαι δίπλα στην μητέρα μου) και παραλίγο θα έχανα και έμενα… Βέβαια, τους έχασα ή χάθηκα εγώ τελικά εφόσον ήταν απόντες, αυτό είναι άλλο θέμα… Έχασα την αγάπη…», έγραψε, μεταξύ άλλων, στη σελίδα της στο Facebook.
Ενώ παραδέχεται πως «δεν είμαι χαζή. Εθελοτυφλούσα» και καταλήγει: «έχετε πίστη, καλοσύνη και θα σας επιστραφούν διπλά!».
Epirusblog Gr
5 of 5
Βιβή Τσιάμη: Ξεσπά η πρώην σύντροφος του Πρίντεζη: «Δεν είμαι χαζή, εθελοτυφλούσα. Έχασα την πίστη στους ανθρώπους και χρήμα…»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 8607759277070398394
Σχόλια
item