Γιάννενα: Έρευνα για «φακελάκια» σε γυναικολόγο

Γιάννενα: Έρευνα για «φακελάκια» σε γυναικολόγο

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία χρηματισμού γιατρού διερευνά εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, με τη δικογραφία να βρίσκεται στο τελικό της στάδιο και σύντομα να αναμένεται να κατατεθεί στην Εισαγγελία Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του «Η.Α.», η έρευνα αφορά γυναικολόγο που εργάζεται επί σειρά ετών στη Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, χωρίς να αποκλείεται κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης να έχουν προκύψει στοιχεία και για άλλους γιατρούς.

Η έρευνα ξεκίνησε μετά από εντολή του Εισαγγελέα, στον οποίο απευθύνθηκε ασθενής, που αναγκάστηκε να δώσει «φακελάκι» για να χειρουργηθεί. 

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, στην οποία διαβιβάστηκαν στοιχεία ασθενών τους οποίους είχε χειρουργήσει ο εν λόγω γιατρός σε βάθος μιας τριετίας τουλάχιστον, ήρθε σε επικοινωνία με πολλές δεκάδες –ίσως και εκατοντάδες- εξ αυτών, με τις πληροφορίες να θέλουν κάποιους να έχουν καταθέσει πως και οι ίδιοι κλήθηκαν να καταβάλουν χρηματικά ποσά για να χειρουργηθούν ή να τύχουν της προσοχής του γυναικολόγου.


Το ότι μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του γιατρού, σημαίνει πως η καταγγελία έγινε απευθείας στον Εισαγγελέα και από εκεί διαβιβάστηκε στην Αστυνομία, χωρίς να υπάρχει αντίστοιχη διαδικασία προς τη διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, καθώς σε μια τέτοια περίπτωση θα είχε διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

agon.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Έρευνα για «φακελάκια» σε γυναικολόγο
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 1119353944618272388
item