Η Τζούλια Αλεξανδράτου για τα γλυπτά του Παρθενώνα και την πολιτική!

Η Τζούλια Αλεξανδράτου για τα γλυπτά του Παρθενώνα και την πολιτική!
Η ζωηρή ζωντοχήρα σε μια… άλλους είδους συνέντευξη. Η Τζούλια Αλεξανδράτου μιλάει για τις πολιτικές της φιλοδοξίες, τον Αλέξη Τσίπρα και την Μελίνα Μερκούρη!
 Τη δόξα της Μελίνας Μερκούρη φαίνεται πως ζήλεψε η Τζούλια Αλεξανδράτου, αφού θέλει να βαδίσει στον δρόμο, που εκείνη χάραξε. «Θέλω να συνεχίσω τον αγώνα που ξεκίνησε η Μελίνα Μερκούρη. 
Τα Γλυπτά είναι δικά μας και πρέπει να γυρίσουν στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά. Η Τζούλια Αλεξανδράτου μίλησε όμως και για άλλα θέματα στην εφημερίδα Espresso. 
Όπως για το ότι μεγάλο κόμμα την έχει προσεγγίσει για να κατέβει υποψήφια στις επόμενες εκλογές. «Μου έχει γίνει και παλαιότερα πρόταση να πολιτευθώ, λίγο πριν φύγω για την Αυστρία, αλλά τότε είχα απαντήσει αρνητικά διότι είχα υποχρεώσεις στο εξωτερικό. 
Η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει η είσοδός μου στα κοινά, διότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται πλέον τους πολιτικούς. 
Με την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα μπήκε τέλος στην οικογενειοκρατία, που υπήρχε για 40 χρόνια στην πολιτική σκηνή της χώρας μας. Εκείνη την περίοδο όποιος και να έβγαινε πρωθυπουργός θα ήταν υποχρεωμένος να πράξει αυτά που λένε τα Μνημόνια», ανέφερε.
Μάλιστα, δεν έκρυψε τη φιλοδοξία της να ασχοληθεί με την πολιτική: «Σκέφτομαι να ασχοληθώ με την πολιτική, μήπως μπορέσω και βάλω εγώ μια τάξη σ’ αυτή τη χώρα. Οι γυναίκες μπορούμε να γίνουμε καλύτερες πολιτικοί από τους άντρες. 
Τρανταχτό παράδειγμα, η Χίλαρι Κλίντον, η οποία έρχεται πρώτη στις δημοσκοπήσεις για την προεδρία. Για πρώτη φορά στα χρονικά μια γυναίκα μπορεί να καθίσει στο Οβάλ Γραφείο. Γιατί να μη γίνω κι εγώ πρωθυπουργός της Ελλάδας;».
Επίσης, η Τζούλια Αλεξανδράτου αναφέρθηκε και στον διαγωνισμό ομορφιάς του 2006, όταν και έγινε για πρώτη φορά γνωστή στο κοινό, αλλά την πρωτιά πήρε η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου: «Στον διαγωνισμό φάνηκε ότι δεν έχουμε αξιοκρατία. 
Με έκοψαν για ένα νεύμα μου και τη θέση μου πήρε κάποια που «εξαφανίστηκε» την επόμενη μέρα. Την ίδια στιγμή, εγώ έγινα νούμερο ένα, με προτάσεις για τηλεόραση, τραγούδι, σινεμά, μόδα και τεράστιες διαφημιστικές καμπάνιες».
Πηγή: Εφημερίδα Espresso
epirusblog.gr
5 of 5
Η Τζούλια Αλεξανδράτου για τα γλυπτά του Παρθενώνα και την πολιτική!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4799681655170733213
item