Ανήλικοι λεηλατούσαν σχολεία στη Μυτιλήνη Ανήλικοι λεηλατούσαν σχολεία στη Μυτιλήνη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ανήλικοι λεηλατούσαν σχολεία στη Μυτιλήνη

Ανήλικοι λεηλατούσαν σχολεία στη Μυτιλήνη - Κεντρική Εικόνα
Τρία σχολεία στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης είχε διαρρήξει τους τελευταίους πέντε μήνες μιας σπείρα νεαρών, δυο από τους οποίους ανήλικοι, οι οποίοι είχαν κλέψει ακόμη μηχανές, μοτοποδήλατα και ποδήλατα. Μέρος των κλοπιμαίων είχαν πουλήσει σε δυο Ρουμάνες.
Η συμμορία εξαρθρώθηκε μετά από έρευνες της Ασφαλείας, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, όταν συνελήφθησαν ένας 16χρονος Ρουμάνος και δυο Έλληνες, μια 16χρονη και ένας 27χρονος. 
Άλλοι τρεις Έλληνες, δύο 22χρονοι και ένας 19χρονος, δεν συνελήφθησαν ελλείψει αυτοφώρου, όπως και οι Ρουμάνες ηλικίας 29 και 33 χρόνων που αγόρασαν τα κλοπιμαία.
Από τα τρία σχολεία που διέρρηξαν προκαλώντας τους εκτεταμένες φθορές, τα μέλη της συμμορίας είχαν αρπάξει δέκα φορητούς υπολογιστές, ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα αναλώσιμα είδη και τρόφιμα που βρέθηκαν όλα στην κατοχή τους, όπως και δυο μοτοσικλέτες, ένα μοτοποδήλατο και δύο ποδήλατα που είχαν κλέψει από αυλές σπιτιών. 
Ακόμη, κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και γάντια. 
Οι νεαροί δράστες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης, κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διακεκριμένες κλοπές, φθορές και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ σε βάρος των μητέρων του 16χρονου Ρουμάνου και της 16χρονης Ελληνίδας σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. 
Epirusblog Gr
5 of 5
Ανήλικοι λεηλατούσαν σχολεία στη Μυτιλήνη
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 7127529301320664624
Σχόλια
item