Ευριδίκη: Ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα με τον Μπομπ Κατσιώνη Ευριδίκη: Ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα με τον Μπομπ Κατσιώνη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ευριδίκη: Ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα με τον Μπομπ Κατσιώνη

Ευριδίκη: Ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα με τον Μπομπ Κατσιώνη

Στην παρουσίαση των βιβλίων του Γιώργου Θεοφάνους με τον οποίο φέτος συνεργάζονται στο «Junior Music Stars» βρέθηκε η Ευριδίκη.

Η τραγουδίστρια δεν δίστασε να παραδεχτεί στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί πως πρόκειται να επισημοποιήσει τη σχέση της με τον Μπομπ Κατσιώνη χωρίς να δώσει ωστόσο περισσότερες λεπτομέρειες. Επίσης μίλησε για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Γιώργο Θεοφάνους. 

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το συναντάς συχνά και απορώ. Γιατί όταν υπάρχουν παιδιά οφείλουν οι γονείς να παραμένουν δεμένοι για τα παιδιά τους. Από την άλλη πιστεύω ότι όταν είσαι από παιδί με έναν άνθρωπο τον αγαπάς.» δήλωσε η Ευριδίκη.
«Τα παιδιά τα λατρεύω, αλλά έχουν περάσει πραγματικά τόσα χρόνια από τότε που έκανα κι εγώ το γιο μου, είναι πια 20 χρονών. 
Τα χρόνια περνάνε, μεγαλώνουμε, πραγματικά να ήμουν πιο μικρή ίσως να το σκεφτόμουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σου και σου ξυπνάνε αυτό το συναίσθημα κι αυτή την επιθυμία. Τους βλέπεις και τους λες με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα ένα παιδί» απάντησε. 

Όταν δε ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, αναφορικά με μια επισημοποίηση της σχέσης της ή ένα γάμο είπε: «Αυτό θα έρθει κάποια στιγμή. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες.»
Epirusblog Gr
5 of 5
Ευριδίκη: Ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα με τον Μπομπ Κατσιώνη
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 3093797735248235479
Σχόλια
item