Πρέβεζα: Συνελήφθη ο δράστης των κλοπών και καταστροφών του συσκευαστηρίου αλιευμάτων στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας Πρέβεζα: Συνελήφθη ο δράστης των κλοπών και καταστροφών του συσκευαστηρίου αλιευμάτων στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Συνελήφθη ο δράστης των κλοπών και καταστροφών του συσκευαστηρίου αλιευμάτων στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας

Πρέβεζα: Συνελήφθη ο δράστης των κλοπών και καταστροφών του συσκευαστηρίου αλιευμάτων στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας
Με βάση τα αποτυπώματα η Ασφάλεια Πρέβεζας κατάφερε να εξιχνιάσει κατά ένα μέρος τον δράστη των κλοπών και των καταστροφών που έγιναν σε Μονάδας συσκευαστηρίου αλιευμάτων που βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας, δίπλα στον καταυλισμό των Αθίγγανων.
Πρόκειται για έναν 17χρονο Αθίγγανο, ο οποίος όμως αποκλείεται μόνος του να διέπραξε αυτή την καταστροφή και να μετέφερε όλα αυτά τα κλοπιμαία τα οποία φορτώθηκαν και εξαφανίστηκαν.
Ο 17χρονος δεν ομολόγησε και δεν αναφέρθηκε σε συνεργούς και η έρευνα της Ασφάλειας ελπίζουμε να συνεχιστεί. 
Πέραν τούτου όμως τίθεται θέμα αντιμετώπισης της εγκληματικότητας των Αθίγγανων του συγκεκριμένου καταυλισμού που έχει ξεπεράσει τα όρια, καθώς λίγο-πολύ όλες οι επιχειρήσεις που βρίσκονται στη ΒΙΠΕ έχουν πέσει θέματα καταστροφών και κλοπών λόγω της παραβατικότητάς τους.
Στο αστυνομικό δελτίο που εκδόθηκε για το θέμα αυτό, αναφέρονται τα εξής:
Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Πρέβεζας, υπόθεση κλοπής από επιχείρηση στην περιοχή της Πρέβεζας και σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος 17χρονου ημεδαπού.
Επίσης, σχηματίσθηκε συμπληρωματικά δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, σε βάρος των γονιών του ανήλικου δράστη, ενός 39χρονου ημεδαπού και μίας 36χρονης ημεδαπής.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, ο 17χρονος εμπλέκεται σε διάρρηξη – κλοπή  από ανενεργή επιχείρηση στην Πρέβεζα, που έγινε κατά το χρονικό διάστημα από 05 έως 07-10-2016, απ’ όπου αφαιρέθηκαν τα παρακάτω:
  • ένα τροφοδοτικό και ένα μηχάνημα συσκευασίας – διαλογής
  • τρία κλιματιστικά
  • τρεις ηλεκτρονικούς υπολογιστές
  • δύο παράθυρα και δύο πόρτες αλουμινίου
  • διάφορα έπιπλα
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.
prevezaposto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συνελήφθη ο δράστης των κλοπών και καταστροφών του συσκευαστηρίου αλιευμάτων στη ΒΙΠΕ Πρέβεζας
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 5165530901392219131
Σχόλια
item