Γιάννενα: Έπεσαν σοβάδες στο ΕΑΝΚΙ! Γιάννενα: Έπεσαν σοβάδες στο ΕΑΝΚΙ! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Έπεσαν σοβάδες στο ΕΑΝΚΙ!

Γιάννενα: Έπεσαν σοβάδες στο ΕΑΝΚΙ!
Την κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κλειστό του ΕΑΝΚΙ στη Λιμνοπούλα ήρθε να επαληθεύσει το πέσιμο σοβάδων στα αποδυτήρια και παραλίγο να υπάρξουν τραυματισμοί μετά το τέλος του παιχνιδιού χάντμπολ ανάμεσα στον ΑΟ Ιωαννίνων και τον Απόλλωνα Σταυρούπολης.
Συγκεκριμένα, στα αποδυτήρια της γυναικείας ομάδας του ΑΟΙ έπεσαν σοβάδες από το ταβάνι και στην οροφή δημιουργήθηκε μια μεγάλη τρύπα. Ευτυχώς την στιγμή εκείνη είχαν αποχωρήσει τα περισσότερα κορίτσια του ΑΟΙ με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν τραυματισμοί.
Την ώρα του συμβάντος υπήρχαν στα αποδυτήρια 3-4 παίκτριες της γιαννιώτικης ομάδας, χωρίς ευτυχώς καμία από αυτές να τραυματιστεί. Παρά τις προσπάθειες των υπαλλήλων του ΕΑΝΚΙ, το μόνο σίγουρο είναι πως το μοναδικό κλειστό της πόλης είναι πεπαλαιωμένο και σε πολλά του σημεία κρύβει κινδύνους.
EANKI ZHMIES SOBADES 2 27 11 16
Καλά τα μεγάλα λόγια, αλλά ας κοιτάξει η διοίκηση υπό τον κ. Πάικα, να κάνει ένα γερό «λίφτινγκ» σε όλους τους χώρους της Λιμνοπούλας όπου καθημερινά γυμνάζονται εκατοντάδες παιδιά και αθλητές πριν θρηνήσουμε θύματα. Δεν χρειάζονται πολλά χρήματα, νοικοκυροσύνη χρειάζεται…
proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Έπεσαν σοβάδες στο ΕΑΝΚΙ!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 3543973120060531163
Σχόλια
item