Τζιτζικώστας: Χθες να γίνουν εκλογές – Έχουμε την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση Τζιτζικώστας: Χθες να γίνουν εκλογές – Έχουμε την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τζιτζικώστας: Χθες να γίνουν εκλογές – Έχουμε την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση

Τζιτζικώστας: Χθες να γίνουν εκλογές – Έχουμε την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε στην κυβέρνηση ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μιλώντας στον ΣΚΑΪ μια μέρα μετά τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. 


«Zήτησα χθες από τον κ. Τσίπρα να φροντίσει να πάρουμε χρήματα από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ασύλου για να συμμετάσχουμε στην υλοποίηση ενός σχεδίου… 


Υπάρχει κανένας καλύτερος γνώστης των περιφερειών και των αναγκών τους από τους περιφερειάρχες και τους δημάρχους;» δήλωσε για τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό. «Είδα καλή πρόθεση αλλά από την πρόθεση στην πράξη υπάρχει απόσταση…» εξήγησε ο Απόστολος Τζιτζικώστας. 


«Αυτή είναι η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης… Υπάρχει καμία αμφιβολία; Χθες πρέπει να γίνουν εκλογές, αποδεδειγμένα είναι η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση της χώρας τουλάχιστον στη μεταπολίτευση. Αντέχει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ η χώρα, ή εκλογές;» διερωτήθηκε. 

Όπως ανέφερε ο περιφερειάρχης, η κυβέρνηση φέρνει μέτρα και μετά τα παίρνει πίσω μετά από λίγο καιρό, κάτι που οδηγεί σε μια μια αέναη κατάσταση ακυβερνησίας αφήνει την οικονομία πίσω. 

Ο κ. Τζιτζικώστας ξεκαθάρισε δε, ότι σε περίπτωση νίκης της ΝΔ, ότι δεν προτίθεται να αφήσει την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για έναν ενδεχόμενο υπουργικό θώκο. 

«Το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ, είναι απόλυτα εφαρμόσιμο και υλοποιήσιμο... Το χρειαζόταν αυτό η ΝΔ να κερδίσουμε τη θετική ψήφο των πολιτών και όχι απλά (ψήφο) λόγω της κατακραυγής κατά της κυβέρνησης» τόνισε. 

Epirusblog Gr
5 of 5
Τζιτζικώστας: Χθες να γίνουν εκλογές – Έχουμε την πιο επικίνδυνη κυβέρνηση
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 5268227865963284695
Σχόλια
item