ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ πλημμύρες στην Ιταλία – Δύο νεκροί ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ πλημμύρες στην Ιταλία – Δύο νεκροί | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ πλημμύρες στην Ιταλία – Δύο νεκροί

ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ πλημμύρες στην Ιταλία – Δύο νεκροί
Δύο νεκροί είναι μέχρι στιγμής ο τραγικός απολογισμός από τις σφοδρές βροχοπτώσεις που πλήττουν την Ιταλία από την Πέμπτη, ενώ δύο ακόμα αγνοούνται σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ.


Πρόκειται για έναν 73χρονο ψαρά που έχασε τη ζωή του στη βόρεια Ιταλία, κοντά στη Γένοβα, ενώ στο Πεδεμόντιο τα μέλη των ομάδων διάσωσης εντόπισαν το απόγευμα του Σαββάτου τη σορό μιας 70χρονης γυναίκας που αγνοείτο από την Παρασκευή όταν βγήκε για να σώσει τα άλογά της.
Την ίδια ώρα, δύο άνδρες, ένας 60χρονος αγρότης κι ένας 74χρονος αγνοούνται στη Σικελία. Ο πρώτος χάθηκε στο Αγκριτζέντο και ο δεύτερος στη Μεσσήνη την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του με το μηχανάκι.
Οι καταστροφές σε αγροτικές εκτάσεις είναι ανυπολόγιστες με τα τοπικά ΜΜΕ να σημειώνουν ότι οι εικόνες που καταγράφηκαν δίνουν την εντύπωση ότι επιστρέψαμε στο Μεσαίωνα.
Οι βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας σταμάτησαν, όμως η υπηρεσία πολιτικής προστασίας διατηρεί τον κόκκινο συναγερμό για ορισμένες περιοχές της Καλαβρίας, της Λομβαρδίας και της Εμίλιας Ρομάνιας.
Στο Πεδεμόντιο τέλος, εκατοντάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τις εστίες τους και οι ζημιές ανέρχονται, σύμφωνα με έναν πρώτο απολογισμό, σε 100 και πλέον εκατομμύρια ευρώ.
Epirusblog Gr
5 of 5
ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ πλημμύρες στην Ιταλία – Δύο νεκροί
Epirusblog Gr
5 of 5
κοσμος 2252362817471624262
Σχόλια
item