Γιάννενα: Όλα έτοιμα για το σούπερ φιλικό ΠΑΣ – Μπαρτσελόνα Γιάννενα: Όλα έτοιμα για το σούπερ φιλικό ΠΑΣ – Μπαρτσελόνα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Όλα έτοιμα για το σούπερ φιλικό ΠΑΣ – Μπαρτσελόνα

Γιάννενα: Όλα έτοιμα για το σούπερ φιλικό ΠΑΣ – Μπαρτσελόνα

Από χθες βράδυ βρίσκονται στην πόλη των Ιωαννίνων μερικά από τα κορυφαία ποδοσφαιρικά αστέρια που φόρεσαν τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τα προηγούμενα χρόνια.

Η αποστολή της Ισπανικής ομάδας των παλαιμάχων, που θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση σήμερα τους παλαίμαχους του ΠΑΣ έφτασε χθες βράδυ στο αεροδρόμιο και σήμερα στις 19.00 στους «Ζωσιμάδες» θα διεξαχθεί το σπουδαίο παιχνίδι. 


Λιτμάνεν, Ποπέσκου, Κόντρο, Μπαμπαγκίτα και άλλοι θα βρεθούν αντιμέτωποι με παίκτες που τίμησαν τη φανέλα του ΠΑΣ, σε ένα φόντο που δε θα έχει μόνο ποδοσφαιρικό χαρακτήρα, αλλά και φιλανθρωπικό.

Το παιχνίδι εντάσσεται στο πλαίσιο των ενεργειών και των δύο ομάδων, σε συνεργασία με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για την αλληλεγγύη προς τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται σήμερα στην Ελλάδα και ειδικότερα στα Ιωάννινα.


Η Ισπανική ομάδα δίνει μεγάλη βαρύτητα στη φιλική αναμέτρηση και αυτό φάνηκε τις τελευταίες ημέρες και από την δημοσιότητα στην Καταλανική πρωτεύουσα, με συνεντεύξεις τύπου και συνεχή δημοσιεύματα για την σημερινή αναμέτρηση.


Τις τελευταίες ημέρες, παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση τα εισιτήρια που κοστίζουν 10 ευρώ ως γενική είσοδος για το παιχνίδι ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 10 ετών θα εισέρχονται δωρεάν στο γήπεδο.


Βέβαια, η αναμέτρηση γίνεται σε ημέρα και ώρα που ο εμπορικός ιστός της πόλης λειτουργεί κανονικά και ως εκ τούτου θα υπάρχει μία αναμενόμενη «απώλεια» μιας σημαντικής μερίδας φιλάθλων που θα μπορούσε να δώσει το παρών στις κερκίδες.


Στις 11 το πρωί στην αίθουσα Τύπου των Ζωσιμάδων εκπρόσωποι των δύο ΠΑΕ και της Ύπατης Αρμοστείας θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη τύπου και θα ακολουθήσουν από τις 12 και μετά τα εργαστήρια για τα προσφυγόπουλα, που θα γίνουν από τους παίκτες της Μπαρτσελόνα στο Πανηπειρωτικό.


ele.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Όλα έτοιμα για το σούπερ φιλικό ΠΑΣ – Μπαρτσελόνα
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1826943029748757624
Σχόλια
item