Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Συναινετικό το διαζύγιο με κοινό δικηγόρο Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Συναινετικό το διαζύγιο με κοινό δικηγόρο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Συναινετικό το διαζύγιο με κοινό δικηγόρο

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Συναινετικό το διαζύγιο με κοινό δικηγόρο
Είναι δίχως άλλο ένας από του πιο πολυσυζητημένους χωρισμούς της εγχώριας showbiz. 

Το τέλος του γάμου της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα έσκασε σαν “βόμβα”. Με εξαίρεση το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού που ήξερε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Οι δύο παρουσιαστές αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο έπειτα από 6 χρόνια έγγαμου βίου. Η πρώτη υπογραφή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFEέχει ήδη πέσει και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να επισκεφτούν και πάλι το δικηγόρο τους.


Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, όπως διαβάζουμε στο ένθετο Secret,αποφάσισαν να προχωρήσουν σε συναινετικό διαζύγιο και μάλιστα όρισαν κοινό δικηγόρο. 

“Θέλουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε αυτό το κομμάτι. Φυσικά, πρόκειται για επίπονη διαδικασία, στη διάρκεια της οποίας ανακύπτουν πολλές φορές επιπρόσθετα προβλήματα, που μπορεί να δημιουργήσουν δυσάρεστες καταστάσεις. 

Ωστόσο, η στάση των δύο καταδεικνύει πως θέλουν να διατηρήσουν τη μεταξύ τους ομαλότητα”, επισημαίνουν στην εφημερίδα φίλοι του πρώην ζευγαριού.

Κύριο μέλημα και της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα παραμένει η ανατροφή των παιδιιών τους, του Γιάννη και του Δημήτρη. Και μπορεί να μένουν πια σε χωριστά σπίτια και η μεταξύ τους επικοινωνία να είναι τυπική αλλά και οι δύο φροντίζουν να διατηρούν καλή σχέση για τους γιους τους.
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Συναινετικό το διαζύγιο με κοινό δικηγόρο
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4674236250931650810
Σχόλια
item