Δύο αδέλφια πρωτοστατούν στο Κίνημα Δεν Πληρώνω και ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ πλειστηριασμούς κατοικιών Δύο αδέλφια πρωτοστατούν στο Κίνημα Δεν Πληρώνω και ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ πλειστηριασμούς κατοικιών | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δύο αδέλφια πρωτοστατούν στο Κίνημα Δεν Πληρώνω και ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ πλειστηριασμούς κατοικιών

Δύο αδέλφια πρωτοστατούν στο Κίνημα Δεν Πληρώνω και ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ πλειστηριασμούς κατοικιών
Ένας γιατρός και ένας οικονομολόγος, είναι οι πρωταγωνιστές των προχθεσινών  επεισοδίων στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Πρόκειται για τον Λεωνίδα  Παπαδόπουλο,  χειρουργό  Οφθαλμίατρο, μέλος του Κινήματος Δεν Πληρώνω, ο οποίος  σε βίντεο που έκανε το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται να τραβά την καρέκλα της συμβολαιογράφου Μελπομένης Μπαρλαμά. 
«Κάποιες γυναίκες συμβολαιογράφοι που ήταν εκεί πέρα, κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να προκαλέσουν  όσο περισσότερο γίνεται τους παριστάμενους διαδηλωτές. Κάνανε και φαιδρότητες όπως να ρίχνουν αγκωνιές, ώστε να προκαλέσουν και να παρέμβει η αστυνομία», λέει ο Λεωνίδας στην κάμερα του STAR.
Η  συμβολαιογράφος που δέχθηκε την επίθεση των διαδηλωτών, κάνει λόγο για κανιβαλισμό εναντίον της.  
«Οι απόψεις επιβάλλονται ανεβαίνοντας στα έδρανα των δικαστηρίων, σκίζοντας έγγραφα, πετώντας τα έγγραφα κάτω κανιβαλίζοντας στην κυριολεξία με τον ισχυρισμό ότι προστατεύουν τους οφειλέτες;. Θέλω να τονιστεί ότι οι συμβολαιογράφοι εκτελούν δικαστικές αποφάσεις», λέει η κυρία Μπαρλαμά.
Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στα  Ειρηνοδικεία κάθε Τετάρτη λέει ο Ηλίας Παπαδόπουλος.
«Είμαστε αναγκασμένοι  να αγωνιζόμαστε καθημερινά για δίκαια και αυτονόητα αιτήματα. Θέλουμε να το επιβάλουμε με τον αγώνα μας».
Θα υπάρξουν θύματα,  αν δεν ληφθούν μέτρα για την προστασία τους υποστηρίζει ο Συμβολαιογραφικός  Σύλλογος Αθηνών.
Οι συμβολαιογράφοι καλούνται να βγάλουν τα «κάστανα» από την φωτιά, αφού η πολυπόθητη νομοθετική ρύθμιση που θα προστατεύει την πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς , δεν  έχει ακόμη προχωρήσει. Λύση όπως υποστηρίζουν θα δώσει ο ηλεκτρονικός τρόπος  πλειστηριασμών.
star.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Δύο αδέλφια πρωτοστατούν στο Κίνημα Δεν Πληρώνω και ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ πλειστηριασμούς κατοικιών
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 6860696110706708707
Σχόλια
item