Όλα στη φόρα! Αυτό είναι το μεγάλο αγκάθι στο διαζύγιο των Λιάγκα-Σκορδά Όλα στη φόρα! Αυτό είναι το μεγάλο αγκάθι στο διαζύγιο των Λιάγκα-Σκορδά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Όλα στη φόρα! Αυτό είναι το μεγάλο αγκάθι στο διαζύγιο των Λιάγκα-Σκορδά

Όλα στη φόρα! Αυτό είναι το μεγάλο αγκάθι στο διαζύγιο των Λιάγκα-Σκορδά
Παρόλο που η ανακοίνωση του χωρισμού τους, έγινε επίσημα πριν από λίγες εβδομάδες, την απόφαση να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους την είχαν πάρει πολύ νωρίτερα. 

Μάλιστα όταν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, ανακοίνωσαν το χωρισμό, το διαζύγιο είχε ήδη προχωρήσει, αφού οι δικηγόροι είχαν πιάσει δουλειά από το καλοκαίρι.
Το γενικό κλίμα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού Λοιπόν, ήταν καλό, αφού ήταν μια απόφαση που πήραν από κοινού. Ο Γιώργος άλλωστε τόνισε πως δεν υπήρχε ούτε τρίτο, ούτε πέμπτο πρόσωπο.
Κοινός στόχος και των δύο ήταν και είναι ο χωρισμός αυτός να μην πληγώσει τους δύο γιους τους, γι’ αυτό και ο Γιώργος άργησε να φύγει από το σπίτι και βρήκε ένα πολύ κοντά σε αυτό που έμεναν όλοι μαζί, ώστε να μπορεί να βλέπει τα παιδιά καθημερινά.
Ο χωρισμός των οικονομικών τους έγινε σχετικά εύκολα, αφού το ζευγάρι διατηρούσε ήδη διαφορετικούς τραπεζικούς λογαριασμούς και είχαν φροντίσει τα συμβόλαια τους με το κανάλι να είναι ξεχωριστά. Μάλιστα, το ίδιο έκαναν και με τη διαφημιστική εταιρεία που συνεργάζονται.
Εκεί που φαίνεται να υπάρχουν κάποιες διαφορές, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα είναι στα δύο ακίνητα, αυτό της Γλυφάδας και το εξοχικό στην Τήνο, τα οποία αποκτήθηκαν μετά το γάμο τους και είναι στο όνομα του Λιάγκα. 
Εκεί λέγεται ότι υπάρχουν διαφωνίες, αν και, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πρώην πλέον ζευγάρι βρίσκεται πολύ κοντά στο να τα βρουν, προκρίνοντας ως λύση να περάσουν τα ακίνητα στο όνομα των παιδιών τους. Πρέπει πρώτα να λυθεί αυτό το θέμα, τότε θα πέσουν και οι τελικές υπογραφές.
Youweekly.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Όλα στη φόρα! Αυτό είναι το μεγάλο αγκάθι στο διαζύγιο των Λιάγκα-Σκορδά
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7996920856984623647
Σχόλια
item