Κατερίνα Λέχου: "Στο παρελθόν είχα ζήσει και νοσηρές καταστάσεις" Κατερίνα Λέχου: "Στο παρελθόν είχα ζήσει και νοσηρές καταστάσεις" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Λέχου: "Στο παρελθόν είχα ζήσει και νοσηρές καταστάσεις"

Κατερίνα Λέχου: Στο παρελθόν είχα ζήσει και νοσηρές καταστάσεις
Καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 βρέθηκε η Κατερίνα Λέχου. Η ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Σκορδά για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. 

Η κουβέντα τους έφτασε και στις ανθρώπινες σχέσεις με την ίδια να δηλώνει: “Στο παρελθόν είχα ζήσει και νοσηρές καταστάσεις με ανθρώπους ακραίους. Ήμουν κι εγώ νοσηρή, τους διάλεξα. Αυτά πάνε πακέτο, είναι συγκοινωνούντα δοχεία.”

“Αυτός που διαλέγουμε είναι ο καθρέφτης μας. Το οικείο διαλέγουμε. Χωρίς να το ξέρουμε. Τα βαθύτερα στοιχεία είναι συγγενικά, άρα διαλέγουμε τον καθρέφτη μας, άρα αν είναι άρρωστος αυτός είμαι κι εγώ”, συμπλήρωσε.

Η Κατερίνα Λέχου αναφέρθηκε όμως και στο πρόβλημα που την ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια. Λόγω του ύψους της, όπως εξήγησε η ίδια, από νωρίς της εμφανίστηκε ένα πρόβλημα στη σπονδυλική στήλη και αυτό την αναγκάζει σε καθημερινή βάση να κάνει συγκεκριμένες ασκήσεις γυμναστικής.

“Δεν πλένεις κάθε μέρα τα δόντια σου; Έτσι κάθε μέρα και η γυμναστική”, είπε η ηθοποιός σχολιάζοντας πως έχει γίνει πια τρόπος ζωής.

Δες ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη συνέντευξή της στη Φαίη Σκορδά!

Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Λέχου: "Στο παρελθόν είχα ζήσει και νοσηρές καταστάσεις"
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6986078230872768981
Σχόλια
item