Γιάννενα: Στήριξη στη «Φλόγα» από τη Ν.Δ. Ιωαννίνων Γιάννενα: Στήριξη στη «Φλόγα» από τη Ν.Δ. Ιωαννίνων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στήριξη στη «Φλόγα» από τη Ν.Δ. Ιωαννίνων

Γιάννενα: Στήριξη στη «Φλόγα» από τη Ν.Δ. Ιωαννίνων
«Δίνουμε αίμα, σώζουμε ζωές» ήταν το μήνυμα που έστειλαν, χθες, όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του τομέα της Κοινωνικής Πολιτικής της ΝΟΔΕ ΝΔ Ιωαννίνων για εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Χατζηκώστα.
Η αιμοδοσία αυτή έγινε για λογαριασμό του Συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα», ένα σύλλογο που η  ΝΟΔΕ είχε επισκεφτεί το προηγούμενο διάστημα, όταν και  είχε κανονιστεί η συγκεκριμένη αιμοδοσία. 
Η δράση αυτή εντάσσεται στα πλαίσια της πρωτοβουλίας «Κανένας στο περιθώριο», μέσω της οποίας η ΝΟΔΕ έχει πραγματοποιήσει αρκετές επισκέψεις σε κοινωνικές δομές που στηρίζουν ευπαθείς ομάδες.
Στην αιμοδοσία που διοργάνωσε ο τομέας Κοινωνικής Πολιτικής, συμμετείχαν και  αρκετοί νέοι που κινητοποιήθηκαν από την ΟΝΝΕΔ Ιωαννίνων, δείχνοντας την ευαισθησία των νέων ανθρώπων για παιδιά και άτομα που αντιμετωπίζουν ανάλογα προβλήματα.
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ   
Την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του τομέα κοινωνικής πολιτικής για αιμοδοσία υπέρ του Συλλόγου «Φλόγα» εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων Σπ. Βασιλείου. 
Όπως τόνισε στα πλαίσια της δράσης «Κανένας στο περιθώριο» η ΝΟΔΕ έχει πραγματοποιήσει μια σειρά από επισκέψεις σε κοινωνικές δομές και με την ευκαιρία επίσκεψης στην Φλόγα είχε κανονιστεί η συγκεκριμένη αιμοδοσία.
Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ
Την έμπρακτη στήριξη της ΟΝΝΕΔ σε ανάλογες δράσεις που πραγματοποιεί η ΝΟΔΕ, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Θανάσης Μωρόγιαννης, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από τη συγκινητική  συμμετοχή των νέων ανθρώπων στην αιμοδοσία. 
Παράλληλα, τόνισε ότι η ΟΝΝΕΔ θα είναι αρωγός των κοινωνικών δομών με δράσεις και πρωτοβουλίες στο προσεχές διάστημα, ενώ στάθηκε στην ουσία της αιμοδοσίας, αναφέροντας ότι «δίνοντας αίμα, σώζεις ζωές».
proinoslogos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Στήριξη στη «Φλόγα» από τη Ν.Δ. Ιωαννίνων
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4557361633977866063
Σχόλια
item