Άρτα: Συνάντηση Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη – Προέδρου της Δημοκρατίας Άρτα: Συνάντηση Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη – Προέδρου της Δημοκρατίας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Συνάντηση Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη – Προέδρου της Δημοκρατίας

Άρτα: Συνάντηση Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη – Προέδρου της Δημοκρατίας

Ικανοποίηση των Δημοτών για την επίσκεψη στο Σέλτσο.

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο συναντήθηκε ο Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη Περικλής Μίγδος, συνοδευόμενος από τον Δημοτικό Σύμβουλο Αιμίλιο Αντωνάκη και σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Ο κ. Μίγδος μετέφερε την ικανοποίηση όλων των Δημοτών του Δήμου για την επίσκεψη του Προέδρου στο ιστορικό "Σέλτσο".
Ακόμη στην συνάντηση ο Δήμαρχος ανέλυσε όλα τα θέματα που απασχολούν την περιοχή αλλά και τις ενέργειες που γίνονται, μελέτες, τρέχοντα προγράμματα, έργα που προγραμματίζονται, για όλο το Δήμο αλλά και ιδιαίτερα για την Μονή Σέλτσου.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και επίτιμος Δημότης του Δήμου Γ. Καραϊσκάκη, Προκόπης Παυλόπουλος, ανέφερε πως ενημερώνεται με δική του πρωτοβουλία ανά τακτά χρονικά διαστήματα τόσο για τα προβλήματα της περιοχής, όσο και για τους σχεδιασμούς και προοπτικές ανάπτυξης του ορεινού Δήμου δείχνοντας έτσι το ενδιαφέρον του για τα ορεινά χωριά.
Εξέφρασε δε την επιθυμία να επισκεφτεί ξανά την περιοχή και όταν αυτό γίνει να υπάρχουν θετικά βήματα σε θέματα υποδομών όπου είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής».
ixotisartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Συνάντηση Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη – Προέδρου της Δημοκρατίας
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 1519540040788736761
Σχόλια
item