Οι Υδραίοι αφήνουν λουλούδια έξω από το σπίτι του Κοέν Οι Υδραίοι αφήνουν λουλούδια έξω από το σπίτι του Κοέν | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Οι Υδραίοι αφήνουν λουλούδια έξω από το σπίτι του Κοέν

Οι Υδραίοι αφήνουν λουλούδια έξω από το σπίτι του Κοέν

Ο Λέοναρντ Κοέν ήταν λάτρης της Ελλάδας και τα καλοκαίρια επέλεγε στο σπίτι του στην Ύδρα για να περάσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Λίγα λουλούδια στο σπίτι του  μεγάλου τραγουδοποιού, Λέοναρντ Κοέν στην Ύδρα έτρεξαν να αφήσουν οι κάτοικοι του νησιού μετά την είδηση του θανάτου του.

Ο Λέοναρντ Κοέν ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών ήταν λάτρης της Ελλάδας και τα καλοκαίρια επέλεγε στο σπίτι του στην Ύδρα για να περάσει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.Η ανακοίνωση του θανάτου του ανέβηκε στην ιστοσελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Με βαθύτατη λύπη ανακοινώνουμε ότι ο θρυλικός ποιητής, τραγουδοποιός και καλλιτέχνης Λέναρντ Κοέν απεβίωσε. Έχουμε χάσει έναν από τους πιο αξιοθαύμαστους και παραγωγικούς οραματιστές. 


Ένα μνημόσυνο θα λάβει χώρα στο Λος Άντζελες στο μέλλον. Η οικογένειά του ζητά να σεβαστείτε την ιδιωτική της ζωή κατά τη διάρκεια του πένθους της».

Epirusblog Gr
5 of 5
Οι Υδραίοι αφήνουν λουλούδια έξω από το σπίτι του Κοέν
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 2687045460271192516
Σχόλια
item