Γιάννενα: Κρατάει αποστάσεις από τις εξηγήσεις της ΥΠΑ Γιάννενα: Κρατάει αποστάσεις από τις εξηγήσεις της ΥΠΑ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Κρατάει αποστάσεις από τις εξηγήσεις της ΥΠΑ

Γιάννενα: Κρατάει αποστάσεις από τις εξηγήσεις της ΥΠΑ
Δεν είναι ικανοποιημένος ο Δήμος Ιωαννιτών από την απάντηση του Διοικητή προς τον βουλευτή Γιάννη Στέφο για την αναβάθμιση του αεροδρομίου.

Διαφορετική προσέγγιση από αυτήν που εκφράστηκε πριν από λίγες ημέρες από τον βουλευτή Γ. Στέφο για την απάντηση του διοικητή της ΥΠΑ σχετικά με το αεροδρόμιο, εξέφρασε ο Δήμαρχος Θ. Μπέγκας.
Μιλώντας στην εκτός ημερήσιας διάταξης συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος τόνισε αφενός πως η δημοτική αρχή ικανοποιείται από την ευαισθητοποίηση του συνόλου σχεδόν του πολιτικού κόσμου της περιοχής, όμως η απάντηση του κ. Λιντζεράκου δεν μπορεί να κριθεί ικανοποιητική.


Επέμεινε δε σε δύο ιδιαίτερα ζητήματα, στα οποία δεν έχει δοθεί σαφής απάντηση από την ΥΠΑ και τα οποία είναι η διαδικασία προσέγγισης των αεροσκαφών και η τοποθέτηση του ραδιοβοηθήματος.

«Η δημοτική αρχή δεν είναι ικανοποιημένη. Χαιρόμαστε γιατί με τις ενέργειές μας έχει ευαισθητοποιηθεί το σύνολο του πολιτικού κόσμου της περιοχής, που ζητήσαμε την στήριξη του, αλλά η απάντηση που έλαβε από τον διοικητή της ΥΠΑ ο κ. Στέφος, μας ικανοποιεί μόνο εν μέρει. Το αίτημα που έχει τεθεί από τον δήμο και όλους τους φορείς, από την αρχή έως την τελευταία μας παρέμβαση, έχει δύο σκέλη. 

Το ένα σκέλος αφορά αυτό που αναφέρεται στην απάντηση, την εξέλιξη των μελετών των διαδικασιών προσέγγισης. 

Ποτέ, όμως, μέχρι τώρα δεν έχει απαντήσει και συνεχίζει να το κάνει η διοίκηση της ΥΠΑ απαξιώνοντας να απαντήσει στον δήμο, για το δεύτερο σκέλος, την εγκατάσταση του ραδιοβοηθήματος τύπου G-BAS. Ούτε στον κ. Στέφο έδωσε απάντηση», σημείωσε ο Θωμάς Μπέγκας.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
epirusonline.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Κρατάει αποστάσεις από τις εξηγήσεις της ΥΠΑ
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4459437591704308998
Σχόλια
item