Γιάννενα: Εξαπάτησαν ηλικιωμένους στο Μέτσοβο! Γιάννενα: Εξαπάτησαν ηλικιωμένους στο Μέτσοβο! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Εξαπάτησαν ηλικιωμένους στο Μέτσοβο!Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 34χρονης,ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και έναν άνδρα συνεργό της.

Μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά και της Ειδικής Ομάδας Αστυνόμευσης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 34χρονης, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτες και κλοπή, που έγιναν την 19-01-2016 και την 05-04-2016 στο Μέτσοβο Ιωαννίνων. 


Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και έναν άνδρα συνεργό της, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ακόμα ταυτοποιηθεί και αναζητείται. 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες εμπλέκονται στις παρακάτω υποθέσεις απάτης και κλοπής: Το πρωί της 19-01-2016 στο Μέτσοβο, αφού προσέγγισαν 83χρονο, στη συνέχεια με το πρόσχημα υποτιθέμενης οικονομικής εκκρεμότητας συγγενικού του προσώπου στην εφορία, απέσπασαν απ΄ αυτόν χρηματικό ποσό ενώ ταυτόχρονα, με τη μέθοδο της απασχόλησης, έκλεψαν από το εσωτερικό του σπιτιού χρηματικό ποσό. 

Στη συνέχεια, την 05-04-2016, στην ίδια περιοχή και με την ίδια μεθοδολογία, έπεισαν 88χρονο να τους παραδώσει χρηματικό ποσό ενώ αφαίρεσαν επίσης χρηματικό ποσό από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κατσικά Ιωαννίνων.

epirusgate.blogspot.gr


Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Εξαπάτησαν ηλικιωμένους στο Μέτσοβο!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 3193953670199315929
Σχόλια
item