Εβελίνα Παπούλια: Μιλάει για την σχέση με την κόρη της

Εβελίνα Παπούλια: Μιλάει για την σχέση με την κόρη της
Συνέντευξη στην εφημερίδα Αγορά παραχώρησε η Εβελίνα Παπούλια που μίλησε μεταξύ άλλων για την σχέση με την κόρη της και για το πώς είναι σαν μαμά.
Με αυτά τα στοιχεία,  έχεις μεγαλώσει την κόρη σου, την Αφροδίτη;
Την έχω μεγαλώσει με το να θέλει να περνάει καλά . Γιατί αν δεν συμβαίνει αυτό κάτι δεν πάει καλά στη σχέση της. Βέβαια θα το παλέψει, γιατί γενικώς δεν είμαστε μια οικογένεια που καταθέτει τα όπλα. 
Τη στιγμή που αρχίζεις και φθείρεσαι οφείλεις να προστατέψεις τον εαυτό σου, όσο ερωτευμένη κι αν νιώθεις, όσο κι αν αγαπάς τον άλλο πρέπει να σεβαστεί κι ο άλλος τις δικές σου ανάγκες. Εκεί τοποθετούμαι. 
Από εκεί και πέρα είναι δική της η ζωή, δικές τις και οι επιλογές. Καλώς εχόντων των πραγμάτων του χρόνου θα φύγει στο Λονδίνο για σπουδές. 
Πώς το διαχειρίζεσαι αυτό σαν μαμά;
Νιώθω μια στεναχώρια που το παιδί μου θα φύγει, όπως φαντάζομαι οποιαδήποτε μαμά, γιατί όταν φεύγει το παιδί σου νιώθεις μισός, Αλλά οι σπουδές του παιδιού είναι η προίκα του, μπορεί να μην του αφήσεις τίποτα, αλλά η μόρφωσή του είναι η παρακαταθήκη του για το μέλλον. Π
αλιά άφηναν σπίτια και χρήματα, τώρα επενδύεις σε κάποια πράγματα  πάνω στο παιδί σου για να μπορέσει να επιβιώσει. Η Αφροδίτη ασχολείται με την μουσική και το τραγούδι. 
Σαν μαμά πόσο αυστηρή είσαι;
Είμαι αυστηρή όταν πρέπει. Δεν είμαι καθόλου ο γονέας ελικόπτερο, που θέλει να τα ελέγχει όλα. Την Αφροδίτη την έχω μάθει από πολύ μικρή να είναι αυτόνομη. Από το να μπορεί όταν θα φύγει στο εξωτερικό να μην φτιάχνει τοστ για να φάει αλλά κανονικό φαγητό, μέχρι να ελέγχει τα οικονομικά της. 
Ένα παιδί που δεν έχω αγωνία για το πως θα επιβιώσει μόνη της.
epirusblog.gr
5 of 5
Εβελίνα Παπούλια: Μιλάει για την σχέση με την κόρη της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7198594767063081859
item