Υπόθεση Πολύζου: «Καίνε» τη μητέρα και τον πατριό οι καταθέσεις Υπόθεση Πολύζου: «Καίνε» τη μητέρα και τον πατριό οι καταθέσεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Υπόθεση Πολύζου: «Καίνε» τη μητέρα και τον πατριό οι καταθέσεις

Υπόθεση Πολύζου: «Καίνε» τη μητέρα και τον πατριό οι καταθέσεις   - Κεντρική Εικόνα
Με την κατάθεση ενός αστυνομικού και ενός φίλου του αδικοχαμένου Κωστή Πολύζου ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του 23χρονου που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη το 2011.
Και οι δύο καταθέσεις «καίνε» την μητέρα και τον πατριό του 23χρονου που κατηγορούνται για τη δολοφονία του γιου τους πριν από έξι χρόνια στη Σιάτιστα Κοζάνης.
Ο αστυνομικός κατέθεσε ότι εντοπίστηκε δραστηριότητα στον υπολογιστή του νεαρού το διάστημα από τις 2:15 έως τις 4:56 τα ξημερώματα της μοιραίας νύχτας, παρόλο που η μητέρα του Κωστή είχε πει πως κανείς δεν πείραξε εκείνες τις ώρες τον υπολογιστή.
«Αντί να μας ενοχλούν οι ίδιοι, τους ενοχλούσαμε εμείς. Αυτό που τους ενδιέφερε δεν ήταν η εξαφάνιση του παιδιού τους αλλά τι είπαν οι μάρτυρες σε σχέση με τις δικές τους μαρτυρίες» κατέθεσε, σύμφωνα με το Έθνος ο αστυνομικός αφήνοντας αιχμές για μειωμένο ενδιαφέρον του ανδρογύνου για τις έρευνες.
Ο φίλος του Κωστή, Σπύρος Καλαμπούκας κατέθεσε με τη σειρά ότι μάνα και πατριός ήταν αδιάφοροι και συνέχιζαν κανονικά τη ζωή τους αντί «να κινήσουν γη και ουρανό για να τον βρουν».
Από την πλευρά της η Δέσποινα Κουτσέγκου, η μητέρα του 23χρονου, υποστήριξε ότι «αυτά τα χέρια δεν είναι βαμμένα με το αίμα του παιδιού μου».
Ο αδικοχαμένος νέος είχε εξαφανιστεί «μυστηριωδώς» από το σπίτι του τον Φεβρουάριο του 2011 και το πτώμα του βρέθηκε μισοθαμμένο σε χωράφι του πατριού του από έναν κυνηγό μετά από έξι μήνες. Τον περασμένο Ιανουάριο συνελήφθησαν ως υπεύθυνοι και παραπέμφθηκαν σε δίκη η μητέρα του Δέσποινα Κουτσέγκου και ο πατριός του Χρήστος Ντίος.
Epirusblog Gr
5 of 5
Υπόθεση Πολύζου: «Καίνε» τη μητέρα και τον πατριό οι καταθέσεις
Epirusblog Gr
5 of 5
κοινωνία 2498629415520071360
Σχόλια
item