Γιάννενα: «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» - Κοινωνικές δράσεις και αθλητισμός σε πρώτη προτεραιότητα Γιάννενα: «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» - Κοινωνικές δράσεις και αθλητισμός σε πρώτη προτεραιότητα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» - Κοινωνικές δράσεις και αθλητισμός σε πρώτη προτεραιότητα

Γιάννενα: «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» - Κοινωνικές δράσεις και αθλητισμός σε πρώτη προτεραιότητα
Οι κοινωνικές δράσεις, ο αθλητισμός και το ευ αγωνίζεσθε, καθώς και ο πολιτισμός, είναι τα πεδία συνεργασίας του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών «Καλλιπάτειρα».

Σε εκδήλωση που έγινε στα Γιάννενα και «αγκαλιάστηκε», από τις γυναίκες που συμμετέχουν σε όλη την Ήπειρο, η πρόεδρος της «Καλλιπάτειρας», Κατερίνα Παναγοπούλου αναφέρθηκε στους στόχους της όλης προσπάθειας. 

Η κα. Παναγοπούλου, μίλησε με θερμά λόγια για την ανταπόκριση δεκάδων γυναικών στο κάλεσμα για τις δράσεις του παραρτήματος.

Η «Καλλιπάτειρα» είναι ένα αμιγώς γυναικείο σωματείο που έχει μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό και τον πολιτισμό, δημιουργώντας αθλητικούς χώρους και καλλιεργώντας την ολυμπιακή παιδεία. στηρίζει: Κάθε προσπάθεια γύρω από τον αθλητισμό, τον πρωταθλητισμό, τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό. προωθεί:  Το Γυναικείο Αθλητισμό. προάγει:  - Το Αθλητικό Ιδεώδες , το Ολυμπιακό Πνεύμα, τις Αρχές και τις Αξίες του «Ευ Αγωνίζεσθαι». Τέλος, δημιουργεί τις προϋποθέσεις σύγχρονης αθλητικής υποδομής, με έμφαση στην περιφέρεια.

Όλα αυτά αναπτύχθηκαν διεξοδικά στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Du Lac. 

Παρόντες όλοι οι εμπλεκόμενοι καθώς το Σωματείο έχει ιδρύσει ένα μεγάλο παράρτημα στην περιοχή της Ηπείρου, με επικεφαλής της προσπάθειας την κα. Κατερίνα Μπότσιου.
Ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας είχε μόνο καλά λόγια να πει για τη συνεργασία με τα μέλη του Σωματείου αλλά και τις ενέργειες που έχουν ήδη κάνει αποκαλώντας «φίλη» την Κατερίνα Παναγοπούλου.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ» - Κοινωνικές δράσεις και αθλητισμός σε πρώτη προτεραιότητα
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 1387294199171443107
Σχόλια
item