Σοκ! Κάηκε όλο το πρόσωπο αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού Σοκ! Κάηκε όλο το πρόσωπο αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σοκ! Κάηκε όλο το πρόσωπο αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού

Σοκ! Κάηκε όλο το πρόσωπο αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού
Αυτές τις στιγμές δεν πρόκειται να τις ξεχάσει ποτέ. Συνέντευξη στην εφημερίδα «Λοιπόν», έδωσε η αγαπημένη Μαίρη Σταυρακέλη και μεταξύ άλλων μίλησε και για το σοβαρό περιστατικό που αντιμετώπισε πριν από λίγο καιρό.
Ποια ήταν η δεύτερη δύσκολη στιγμή που έζησες;
Κάτι που πέρασα εγώ… Το δεύτερο καλοκαίρι της παράστασης  «Άντρες έτοιμοι για όλα» έκαψα όλο μου το πρόσωπο, τώρα δεν φαίνεται τίποτα απολύτως, ήταν κάτι σαν θαύμα.
Πως συνέβη αυτό;
Έγινε κάτι βλακώδες. Άναψα το μάτι της κουζίνας και έβαλα ελάχιστο λάδι στην κατσαρόλα, βγήκα στον κήπο και μπαίνοντας μέσα είχε πάρει φωτιά η κατσαρόλα, την έπιασα, αλλά δεν μπόρεσα να την αφήσω γιατί ήρθε το σκυλί μου και γυρνώντας να την αφήσω με έπιασε το ρεύμα της μπαλκονόπορτας που είχα πίσω μου και έκαψα όλο το χέρι μου και το πρόσωπό μου. Κάηκα ολόκληρη.
ell
ellΠως το αντιμετώπισες εκείνη τη στιγμή;
Έριξα αλόη και μια κεραλοιφή  και πήγα στο νοσοκομείο. Δεν το ήξερε κανείς, ήθελα να το περάσω μόνη μου, γιατί ήταν πολύ αγριευτικό αυτό που έβλεπες.
Youweekly.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Σοκ! Κάηκε όλο το πρόσωπο αγαπημένης Ελληνίδας ηθοποιού
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 6415734979369258351
Σχόλια
item