Αμήχανο τετ α τετ για πρώην

Αμήχανο τετ α τετ για πρώην
Η μόδα ένωσε τους δύο πρώην. Το προχθεσινό fashion show των MI-RO στο κτίριο του παλαιού Χρηματιστηρίου Αθηνών, στην οδό Σοφοκλέους, έγινε αφορμή να συναντηθούν τυχαία ύστερα από καιρό η Ελενα Ράπτη και ο Γιάννης Μαρακάκης.
Η όμορφη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και ο γοητευτικός δικηγόρος, οι οποίοι υπήρξαν στο παρελθόν ένα από τα ωραιότερα ζευγάρια της κοσμικής Αθήνας, συνοδεύονταν φυσικά από τους νυν αγαπημένους τους.
Εκείνη από τον τραγουδιστή Λούκα Γιώρκα, με τον οποίο έχει σχέση εδώ και χρόνια, και εκείνος με τη σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου, με την οποία αντάλλαξαν γαμήλιους όρκους τον περασμένο Σεπτέμβριο στο εκκλησάκι του Αρχάγγελου Μιχαήλ στο κτήμα 48, στην Ανάβυσσο, προσπαθώντας να κρατήσουν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από τα φλας των φωτογράφων.
Μάλιστα, η προχθεσινή κοσμική εμφάνισή τους στην επίδειξη μόδας των MI-RO ήταν η πρώτη τους ως παντρεμένων. Σημειώνεται ότι ο 39χρονος δικηγόρος και η 24χρονη Νίκη είχαν δώσει το «παρών» και στο περσινό fashion show του σχεδιαστικού διδύμου, πραγματοποιώντας τότε την πρώτη επίσημη κοσμική έξοδό τους ως ζευγάρι γενικότερα.
Σε κείνη την εκδήλωση, ωστόσο, δεν είχαν παρευρεθεί η Ελενα Ράπτη και ο Λούκας Γιώρκας. Κατά την προχθεσινή συνάντηση των δύο ζευγαριών, πάντως, επικράτησε, όπως ήταν επόμενο, μια σχετική αμηχανία. Βέβαια, δεν ήταν η πρώτη συνάντηση της Ελενας με τον Γιάννη μετά το τέλος της σχέσης τους.
Οι δυο τους, εξάλλου, έχουν κοινό κύκλο γνωριμιών και έχει τύχει να συναντηθούν σε events κι άλλες φορές στο παρελθόν. Το... πρωτότυπο στοιχείο της εν λόγω συνάντησης ήταν ότι συνοδεύονταν και οι δύο από τους νυν αγαπημένους τους. Ετσι, τράβηξαν και το ενδιαφέρον των παπαράτσι. Παρά την αμηχανία τους, πάντως, υπήρξαν ιδιαίτερα διακριτικοί, όπως συμβαίνει κάθε φορά που βρίσκονται τυχαία.
espressonews.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Αμήχανο τετ α τετ για πρώην
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 379864712637046381
item