Έβρος: Μεγαλοπρεπής η γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων Έβρος: Μεγαλοπρεπής η γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έβρος: Μεγαλοπρεπής η γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων

Έβρος: Μεγαλοπρεπής η γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων
Για ακόμη μια χρονιά η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «Έβρου» και σύσσωμα τα στελέχη της, φόρεσαν τα γιορτινά τους και τίμησαν με πλήθος εκδηλώσεων την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του ολοήμερου Εορτασμού της 21ης Νοεμβρίου τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αλεξανδρούπολης.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο της Δόμνας Βισβύζη.

Κορύφωση του εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων αποτέλεσε η εκδήλωση στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διοργανώθηκε συναυλία από τη μπάντα του Σώματος Στρατιωτικής Μουσικής της ΧΙΙ Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού, η οποία περιελάμβανε στρατιωτικά εμβατήρια, γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια που συνεπήραν τους παρευρισκόμενους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η είσοδος στο κοινό ήταν ελεύθερη και η αίθουσα ήταν γεμάτη από φιλόμουσους πολίτες, που θέλησαν να απολαύσουν την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση και τα τραγούδια της μπάντας.

Πηγή: e-evros.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Έβρος: Μεγαλοπρεπής η γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 1330327300269168244
Σχόλια
item