Κουρουμπλής: Συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ στο ίδιο κυβερνητικό σχήμα Κουρουμπλής: Συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ στο ίδιο κυβερνητικό σχήμα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κουρουμπλής: Συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ στο ίδιο κυβερνητικό σχήμα

Κουρουμπλής: Συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ στο ίδιο κυβερνητικό σχήμα

Για συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ ακόμη και στο ίδιο κυβερνητικό σχήμα μίλησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Η αλεπού κοκόρια ονειρεύεται απαντά η Χαριλάου Τρικούπη και σημειώνει ότι όσοι προτίμησαν την γλυκιά καρέκλα της εξουσίας θα κριθούν από το λαό.

Κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ & ΠΑΣΟΚ για μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη  

 Σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH ο υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής σημείωσε  πως θα μπορούσε «να δημιουργηθεί μέσα από κοινή πορεία ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ μια μεγάλη δημοκρατική προοδευτική παράταξη». 

Απέναντι στη λαίλαπα του νεοφιλελευθερισμού που εκπροσωπεί ο κ. Μητσοτάκης, πρόσθεσε ο υπουργός, οι προσπάθειες που γίνονται θα πρέπει να έχουν ως στόχο τη συμπόρευση ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. Είναι ανάγκη να ενωθεί ο χώρος.

Ερωτηθείς δε εάν αν η συνεργασία προκύψει και μέσα από υπουργεία, ο κ. Κουρουμπλής απάντησε πως «στην πολιτική δεν πρέπει να λες ποτέ όχι, αλλά να είσαι προετοιμασμένος για κάθε τι».

Στον Π.Κουρουμπλή απάντησε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

«Στον κ. Κουρουμπλή και όσους προτείνουν δήθεν συνεργασίες, τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει, απαντάμε: Η αλεπού στον ύπνο της κοκόρια μαγειρεύει!» πρόσθεσε μάλιστα ο κ. Χρηστίδης. 

«Η δυναμική μας ενισχύεται γιατί ξαναχτίζουμε σχέση εμπιστοσύνης με τον πολίτη. Αυτοί που προτίμησαν την γλυκιά καρέκλα της εξουσίας τρέχοντας στο ΣΥΡΙΖΑ, όπως και όσοι γρατζουνάνε την πόρτα της ΝΔ, θα κριθούν από τον ελληνικό λαό» παρατήρησε αιχμηρά.
 
Epirusblog Gr
5 of 5
Κουρουμπλής: Συμπόρευση με το ΠΑΣΟΚ στο ίδιο κυβερνητικό σχήμα
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 8038104544176251928
Σχόλια
item