Γιάννενα: Μετεγκατάσταση του εργοταξίου με το πλεόνασμα Γιάννενα: Μετεγκατάσταση του εργοταξίου με το πλεόνασμα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Μετεγκατάσταση του εργοταξίου με το πλεόνασμα

Γιάννενα: Μετεγκατάσταση του εργοταξίου με το πλεόνασμα

Τη μετεγκατάσταση του εργοταξίου, που αποτελεί περιβαλλοντικά και κοινωνικά ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο για τον δήμο Ιωαννιτών, αφού για πολλά χρόνια βρίσκεται δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα, προγραμματίζει για το 2017 ο δήμος Ιωαννιτών με το φετινό ταμειακό πλεόνασμα στα ανταποδοτικά τέλη.

Όπως τόνισε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Θωμάς Γιωτίτσας στη διάρκεια της συζήτησης για τα ανταποδοτικά τέλη το βράδυ της Τετάρτης, η οικονομική υγεία του δήμου είναι πλέον κεκτημένο αυτής της δημοτικής αρχής και «μας δίνει την ώθηση να καλυτερεύσουμε την ποιότητα ζωής των δημοτών μας».

Τα οικονομικά στοιχεία δίνουν τη βεβαιότητα ότι στο κλείσιμο του φετινού οικονομικού έτους θα υπάρξει ταμειακό πλεόνασμα στα ανταποδοτικά, το οποίο θα διοχετευτεί σε ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο. 
Πρόκειται για τη μελέτη και τη μετεγκατάσταση του εργοταξίου σε δημοτικό ακίνητο, σε σύγχρονες εγκαταστάσεις, με τεράστια οικονομικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά οφέλη. 
«Η απαράδεκτη εικόνα του σημερινού εργοταξίου, λίγα μόλις μέτρα από τις όχθες της λίμνης, θα αποτελεί σύντομα παρελθόν», ανέφερε χαρακτηριστικά.
agon.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Μετεγκατάσταση του εργοταξίου με το πλεόνασμα
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 2973534782938691400
Σχόλια
item