Η Αυγή «υποδέχεται» με τέσσερις σελίδες τον Ομπάμα Η Αυγή «υποδέχεται» με τέσσερις σελίδες τον Ομπάμα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Αυγή «υποδέχεται» με τέσσερις σελίδες τον Ομπάμα

Η Αυγή «υποδέχεται» με τέσσερις σελίδες τον Ομπάμα

«Ιστορική» επίσκεψη του Μπαρακ Ομπάμα-Η Αθήνα στο επίκεντρο», είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας - Φιλοξενεί και δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου. 

Τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα «υποδέχεται» σήμερα και η εφημερίδα «Αυγή» με αφιέρωμα τεσσάρων σελίδων.  

«Ιστορική επίσκεψη του Μπαρακ Ομπάμα – Η Αθήνα στο επίκεντρο», είναι ο βασικός τίτλος της εφημερίδας, όπου τονίζει την σπουδαιότητα της επίσκεψης του απερχόμενου προέδρου για την χώρα μας.

Η εφημερίδα σημειώνει την διττή, όπως αναφέρει για την Ελλάδα σημασία της επίσκεψης, η οποία είναι «συμβολική και πραγματιστική. 


«Για δυο ημέρες η Αθήνα θα βρεθεί στο επίκεντρο της διεθνούς κοινής γνώμης», αναφέρει το κύριο άρθρο της εφημερίδας, ενώ τονίζει ότι «η Αθήνα προσδοκά οι παρεμβάσεις του στα θέματα ελληνικού ενδιαφέροντος να επιταχύνουν τις εξελίξεις σε θετική κατεύθυνση».

Η εφημερίδα μάλιστα φιλοξενεί και δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου, στην οποία εκτιμά ότι θα συμβάλει στην προώθηση μια δίκαιης και βιώσιμης λύσης για το ελληνικό χρέος.  


Epirusblog Gr
5 of 5
Η Αυγή «υποδέχεται» με τέσσερις σελίδες τον Ομπάμα
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 9154186363863256431
Σχόλια
item