Παπαδημητρίου: Μάλλον λάθος μου τα περί διπλού νομίσματος Παπαδημητρίου: Μάλλον λάθος μου τα περί διπλού νομίσματος | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παπαδημητρίου: Μάλλον λάθος μου τα περί διπλού νομίσματος

Παπαδημητρίου: Μάλλον λάθος μου τα περί διπλού νομίσματος
«Στις ΗΠΑ, από όπου επιστρέφω μετά από μια μακρά παραμονή, τα investement είναι μια από τις σημαντικότερες λέξεις. Είναι η ατμομηχανή της οικονομίας.

Θα ενθαρρύνουμε τις επενδύσεις, πάντα στα πλαίσια του ευρώ και με σεβασμό στους ευρωπαϊκούς Θεσμούς» τόνισε ο νέος υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρης Παπαδημητρίου κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης-παραλαβής του υπουργείου.

«Πρέπει να δείξουμε ότι η οικονομία είναι ανοιχτή στο επενδυτικό κοινό. Σηκώνουμε τα μανίκια από σήμερα και αρχίζουμε τη σκληρή δουλειά. 

Για να διορθώσουμε τις παθογένειες. Φιλοδοξώ να υπηρετήσω την πατρίδα και την κυβέρνηση με όλες τις δυνάμεις μου και θα αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά μας» τόνισε ο κ. Παπαδημητρίου. 

«Εγώ μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα ήμουν ακαδημαϊκός και οι ακαδημαϊκοί μπορούν να λένε πολλά πράγματα. 

Όταν όμως έρχεται η στιγμή να υλοποιήσουν πρόγραμμα, διαπιστώνουν ότι κάποια πράγματα που έχουν πει μπορεί και να είναι λάθος», τόνισε, αναφερόμενος έτσι εμμέσως στην παλαιότερη τοποθέτησή του περί διπλού νομίσματος. 

Αναφερόμενος στους κλάδους που μπορούν να προσελκύσουν επενδύσεις στην Ελλάδα, ο κ. Παπαδημητρίου επεσήμανε ότι σε αυτούς περιλαμβάνονται η φαρμακοβιομηχανία, η ενέργεια, ο αγροτουρισμός και η πολιτιστική βιομηχανία.

Εστίασε επίσης στα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας, τονίζοντας ότι πολλοί πιστεύουν ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει η Φλόριντα της Ευρώπης, αναφέροντας ότι αυτό είναι εφικτό.

Epirusblog Gr
5 of 5
Παπαδημητρίου: Μάλλον λάθος μου τα περί διπλού νομίσματος
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 646834052383230045
Σχόλια
item