Γιάννενα: Σήμερα τα πιο θεαματικά Χριστουγεννιάτικα εγκαίνια,στην Αστερούπολη! Γιάννενα: Σήμερα τα πιο θεαματικά Χριστουγεννιάτικα εγκαίνια,στην Αστερούπολη! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Σήμερα τα πιο θεαματικά Χριστουγεννιάτικα εγκαίνια,στην Αστερούπολη!

Γιάννενα: Σήμερα τα πιο θεαματικά Χριστουγεννιάτικα εγκαίνια,στην Αστερούπολη!

Μοναδικό θέαμα με το φωτιζόμενο αερόστατο, τη συναυλία των Μύρωνα Στρατή και Ήβη Αδάμου και τη λάμψη των «Ολυμπιακών» πυροτεχνημάτων.

Η Αστερούπολη Ιωαννίνων για 3η συνεχή χρονιά καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις μετά και από την πολύ επιτυχημένη περσινή διοργάνωση. 


Η αυλαία άνοιξε από την περασμένη Τετάρτη και αυτό που περιμένουν όλοι, τα φαντασμαγορικά εγκαίνια, σήμερα Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 7μ.μ. «Η παγωμένη πριγκίπισσα» ενσαρκώνεται με ένα μοναδικό show καλλιτεχνικού πατινάζ στον πάγο, το μοναδικό θέαμα με το φωτιζόμενο αερόστατο, το ατμοσφαιρικό βιενέζικο βαλς και απογειώνεται με τη συναυλία των...Μύρωνα Στρατή και Ήβη Αδάμου υπό το φως και τη λάμψη των «Ολυμπιακών» πυροτεχνημάτων.

Η Αστερούπολη Ιωαννίνων, Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 12μ.μ., ξεκινά από τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το ταξίδι της με πτήση με το μεγάλο αερόστατο πάνω από την πόλη της Θεσσαλονίκης.Έχοντας εξασφαλίσει Ευρωπαΐκό - Κοινοτικό εμπορικό σήμα στόχος της από την επόμενη χρονιά είναι να κερδίσει και τις χώρες της Ευρωπαΐκής ένωσης και όχι μόνο προσελκύοντας και ξένους επισκέπτες.

Η Αστερούπολη προσφέρει μέσα από τις δράσεις της και φιλανθρωπικό έργο στη ΦΛΟΓΑ, ΕΛΕΠΑΠ, ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS, O.K.Π.Α.Π.Α Ιωαννίνων, Ενορίας Κοιμήσεως Θεοτόκου Περιβλέπτου Ιεράς Μητρόπολης Ιωαννίνων.epirusgate.blogspot.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Σήμερα τα πιο θεαματικά Χριστουγεννιάτικα εγκαίνια,στην Αστερούπολη!
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 6409139747025498835
Σχόλια
item