Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Ο γνωστός παρουσιαστής γυρίζει οριστικά σελίδα στη ζωή του καθώς όπως δείχνουν τα πράγματα, βλέπει πλέον σοβαρά τη σχέση του με την όμορφη κοπέλα του.
Ο Σάκης Τανιμανίδης που μέχρι πρότινος ήταν περιζήτητος εργένης με πολλές γυναίκες να καρδιοχτυπούν για ένα του βλέμμα, φαίνεται πως δάγκωσε την λαμαρίνα για τα καλά. 
Ο γοητευτικός παρουσιαστής από το World Party είναι εδώ και μερικούς μήνες σε σχέση με την Χριστίνα Μπόμπα και οι δυο τους είναι αχώριστοι. 
Μάλιστα, Ο παρουσιαστής αποφάσισε να συγκατοικήσει με την αγαπημένη του, κάνοντας μια κοινή αρχή στην πρωτεύουσα, όπως αναφέρει η Real Life.
Παράλληλα, ο Σάκης Τανιμανίδης κάνει ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα στη πρωτεύουσα καθώς ένωσε τις δυνάμεις του με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Νάσο Γαλακτερό. 
Ακολουθώντας τα βήματα των συνεργατών του -η εκπομπή "JoinUs" μετανομάζεται σε "Joiners" και μετακομίζει στο υπό σύσταση κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Επίσης, ετοιμάζει όχι ένα αλλά δύο τηλεοπτικά projects, ενώ σε ένα από αυτά θα συνεργαστεί με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη.
Επιπλέον, διατηρεί και το ηλεκτρονικό πρακτορείο οργάνωσης ταξιδίων με τίτλο «World Party Traveler», ενώ τις επιχειρήσεις εστίασης που διαχειριζόταν στη Θεσσαλονίκη έχουν αναλάβει πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος.
Epirusblog Gr
5 of 5
Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 7194930788221404282
Σχόλια
item