Ποια Συνατσάκη; Η καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Μύρωνα Στρατή Ποια Συνατσάκη; Η καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Μύρωνα Στρατή | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ποια Συνατσάκη; Η καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Μύρωνα Στρατή

Ποια Συνατσάκη; Η καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Μύρωνα Στρατή
H σχέση του με τη Μαίρη Συνατσάκη έγιεν πρώτο θέμα στα media και δεν είναι τυχαίο πως αρκετά χρόνια μετά τον χωρισμό τους συνεχίζει να συζητείται. 

Μπορεί για τη Μαίρη όλοι να γνωρίζουμε πως έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, έχοντας βρει τον πρίγκιπά της στο πρόσωπο του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, όμως τι συμβαίνει με τον Μύτρωνα. 
Ο τραγουδιστής μίλησε στην εφημερίδα «Αγορά» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο για την προσωπική του ζωή.
«Μετά τον χωρισμό σου με τη Μαίρη, υπήρξαν σχέσεις σου που δεν βγήκαν προς τα έξω;»,
«Έκανα σχέση μετά τον χωρισμό μου, αλλά δεν την έμαθε κανείς. Είχα την τύχη να μην εκτεθεί ξανά η προσωπική μου ζωή. Θεωρώ πως είναι αρκετά εύκολο να κρατήσεις τα προσωπικά σου εκτός δημοσιότητας, αν ο άλλος άνθρωπος δεν είναι από τον χώρο σου».
«Με την Μαίρη θα αγαπιόμαστε για πάντα και έχουμε τις καλύτερες σχέσεις. Απλά δεν είμαστε πια ζευγάρι και δεν υπάρχει πια ανάμεσά μας το ερωτικό στοιχείο.
Δεν χωρίσαμε εχθρικά. Ήταν ένας ειρηνικός χωρισμός και το να της κάνω like στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram είναι το λιγότερο», τονίζει ο Μύρωνας Στρατής.
Epirusblog Gr
5 of 5
Ποια Συνατσάκη; Η καλλονή που έκλεψε την καρδιά του Μύρωνα Στρατή
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4110134339801250445
Σχόλια
item