Έκπληξη! Μωρό χωρίς γάμο για Ράπτη-Γιώρκα Έκπληξη! Μωρό χωρίς γάμο για Ράπτη-Γιώρκα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έκπληξη! Μωρό χωρίς γάμο για Ράπτη-Γιώρκα

Έκπληξη! Μωρό χωρίς γάμο για Ράπτη-Γιώρκα
Zoυν την απόλυτη ευτυχία! Τα τελευταία χρόνια η Έλενα Ράπτη έχει βρει στο πρόσωπο του Λούκα Γιώρκα το άλλο της μισό γι΄αυτό και λάμπει! 
Αν και μέχρι πρότινος, το ζευγάρι απέφευγε να μιλά για τη σχέση τους με τις δημόσιες εμφανίσεις τους να είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού, πλέον έχουν αλλάξει τακτική. 
Ο ένας δεν διστάζει να μιλά δημόσια με τον άλλον με λόγια αγάπης και θαυμασμού και όλα δείχνουν πως θα μείνουν μαζί για πάντα.
Δεν είναι τυχαίο πως η βουλευτής μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του πελαργού. Όπως αναφέρει η Freddo, το βιολογικό της ρολόι έχει χτυπήσει για τα καλά και δεν κρύβει πως θέλει σύντομα να αποκτήσει ένα παιδί. 
Μάλιστα η ίδια λιώνει κάθε φορά που βλέπει  την αδελφή της να παίζει με το γιο της και δεν κρύβει πως θα ήθελε να βρεθεί και εκείνη σε ανάλογη θέση. 
Μόνο τυχαία δεν είναι η δήλωση που έκανε προ ημερών πως «όταν οι συνθήκες είναι κατάλληλες και θα υπάρχει κοινό όραμα, κοινό αίτημα σε μια σχέση, τότε εγώ θα προχωρήσω στο επόμενο βήμα». Ενώ συμπληρώνει «νομίζω ότι θα είμαι καλή μαμά».  Το μόνο που μένει είναι να πείσει τον Λούκα Γιώρκα.

Epirusblog Gr
5 of 5
Έκπληξη! Μωρό χωρίς γάμο για Ράπτη-Γιώρκα
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4765453394370652834
Σχόλια
item