Γιάννενα: Διαβεβαιώσεις για καθημερινή αστυνόμευση Γιάννενα: Διαβεβαιώσεις για καθημερινή αστυνόμευση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Διαβεβαιώσεις για καθημερινή αστυνόμευση

Γιάννενα: Διαβεβαιώσεις για καθημερινή αστυνόμευση

Διαβεβαιώσεις πως δε θα επηρεαστεί η αστυνόμευση στην περιοχή του Πωγωνίου από την επικείμενη κατάργηση του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης της Καστάνιανης, έλαβε ο δήμαρχος Πωγωνίου Κώστας Καψάλης από τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Αστυνομίας Ηπείρου, ταξίαρχο Κωνσταντίνο Σκούμα.

Ο κ. Σκούμας τόνισε πως η παρουσία αστυνομικών θα είναι καθημερινή στην περιοχή και θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται και το κτίριο, ωστόσο δε θα υπάρχει διοικητικό προσωπικό και 24ωρη φύλαξή του, καθώς θα απομακρυνθεί ο οπλισμός μετά τη συγχώνευσή του με τοΤμήμα Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου. 

Εναλλακτικά, προτάθηκε να παραμείνει ως έδρα των δύο υπό συγχώνευση Τμημάτων η Καστάνιανη, από τη στιγμή που στο Δελβινάκι υπάρχει το Αστυνομικό Τμήμα, ωστόσο κάτι τέτοιο δε θεωρείται πως εξυπηρετεί κανέναν και θα υπήρχαν αντιδράσεις από την πλευρά των κατοίκων του Δελβινακίου.

«Μας ειπώθηκε πως ούτε η Αστυνομία έχει όφελος από την υποβάθμιση της αστυνόμευσης της περιοχής και με αυτόν τον τρόπο εξοικονομούνται περίπου τέσσερα άτομα προσωπικό, που απασχολούνταν σε διοικητικούς ρόλους και για τη φύλαξη του κτιρίου», τόνισε ο κ. Καψάλης, λέγοντας πως δε φαίνεται να προκύπτει κάποιο ουσιαστικό ζήτημα, αρκεί, βέβαια, να τηρηθούν οι δεσμεύσεις.
agon.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: Διαβεβαιώσεις για καθημερινή αστυνόμευση
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 8481327753245450886
Σχόλια
item