Πρέβεζα: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΥΡΡΑΞΗ - Δάσκαλοι και καθηγητές μάλωσαν σε εκδρομή για τον χώρο του Κολυμβητηρίου Πρέβεζα: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΥΡΡΑΞΗ - Δάσκαλοι και καθηγητές μάλωσαν σε εκδρομή για τον χώρο του Κολυμβητηρίου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΥΡΡΑΞΗ - Δάσκαλοι και καθηγητές μάλωσαν σε εκδρομή για τον χώρο του Κολυμβητηρίου

Πρέβεζα: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΥΡΡΑΞΗ - Δάσκαλοι και καθηγητές μάλωσαν σε εκδρομή για τον χώρο του Κολυμβητηρίου

Η Πρέβεζα δυστυχώς δεν διαθέτει χώρους κατάλληλους και προσβάσιμους για να πηγαίνουν εκδρομή οι μαθητές των σχολείων. Έτσι, για τις σχολικές εκδρομές έχει επιλεγεί ο χώρος του Κολυμβητηρίου όπου βρίσκονται και τα γήπεδα μπάσκετ και τένις.

Στον χώρο αυτό δεν μπορούν να συνυπάρχουν μαθητές διαφορετικών σχολείων, αφενός γιατί δεν χωράνε και αφετέρου γιατί μπορεί να είναι διαφορετικές ηλικίες, αν πρόκειται για παιδιά δημοτικού, γυμνασίων ή λυκείων.


Γι αυτό έγκαιρα κάθε σχολείο ενημερώνει τον Δήμο Πρέβεζας για την ημέρα που θα πάει εκδρομή και παίρνει τα κλειδιά και την έγκριση για τον χώρο.


Έτσι έγινε και την Τρίτη(22-11-16) το πρωί που το 1ο δημοτικό σχολείο Πρέβεζας αφού έγκαιρα είχε πάρει την έγκριση από τον Δήμο, πήγε τους μικρούς μαθητές στον χώρο του Κολυμβητηρίου. Ένας από τους δασκάλους μάλιστα μετέφερε και καρεκλες για να κάθονται οι δάσκαλοι προκειμένου να επιβλέπουν τα παιδιά. 


Σε λίγο όμως εμφανίστηκαν οι μαθητές τριών γυμνασίων που συνοδεύονταν από τους καθηγητές τους, για να απολαύσουν τον ήλιο στον ίδιο χώρο. Κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατόν να γίνει και υπήρξε διένεξη μεταξύ των υπευθύνων των σχολείων και τσαμπουκαλέματα από κάποιους καθηγητές με λεκτικές απαντήσεις από την πλευρά των δασκάλων.

Τελικά αποφευθηκαν οι καρεκλιες, τα πνεύματα ηρέμησαν, με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων και η εκδρομή ολοκληρώθηκε με προβληματική τη συνύπαρξη των μικρών μαθητών με τους μεγαλύτερους.


Πρόκειται για ένα θέμα για το οποίο ο Δήμος θα πρέπει να τηρεί απαρέγκλιτα την προτεραιότητα στην έγκριση του χώρου ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα.


kol1

prevezaposto.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΣΥΡΡΑΞΗ - Δάσκαλοι και καθηγητές μάλωσαν σε εκδρομή για τον χώρο του Κολυμβητηρίου
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 5740557488934336422
Σχόλια
item