Γυναίκα του θεάτρου αποκάλεσε την Δέσποινα Βανδή «σπασικλάκι» Γυναίκα του θεάτρου αποκάλεσε την Δέσποινα Βανδή «σπασικλάκι» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γυναίκα του θεάτρου αποκάλεσε την Δέσποινα Βανδή «σπασικλάκι»

Γυναίκα του θεάτρου αποκάλεσε την Δέσποινα Βανδή «σπασικλάκι»
Όλες οι λεπτομέρειες για τη συνεργασία της γνωστής τραγουδίστριας στο νέο εγχείρημα της στο θέατρο...
Μια διαφορετική καλλιτεχνική πρόταση τολμά τη φετινή σεζόν η Δέσποινα Βανδή που αποφασίζει να πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ Mamma Mia.
Σύμφωνα με το περιοδικό People το διαφημιστικό σποτ του μιούζικαλ γυρίστηκε και τόσο η σκηνοθέτις Θέμις Μαρσέλλου, όσο και η πρωταγωνίστρια Δέσποινα Βανδή μίλησαν για τον ρόλο της Ντόνα που ενσαρκώνει η γνωστή τραγουδίστρια και στο παρελθόν έχει υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία η Μέριλ Στριπ.
Και κάπου η κουβέντα οδηγείται στην Δέσποινα Βανδή και η σκηνοθέτις της παράστασης μιλάει για τη συνεργασία μαζί της αποκαλώντας την «σπασικλάκι».
«Είχα δει τη Δέσποινα σε μια σειρά όπου είχε κάνει ένα γκεστ και μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση η ευκολία με την οποία μπήκε στο κομμάτι “ηθοποιός”. 
Αυτό το μικρό δείγμα ήταν πολύ ενθαρρυντικό» λέει, εξηγώντας πως η Δέσποινα Βανδή είναι για εκείνη μια αποκάλυψη. «Ο ρόλος πηγαίνει πολύ στη φωνή αλλά και στο ταμπεραμέντο της. 
Δεν τη γνώριζα, αλλά δουλεύοντας μαζί της βλέπω έναν άνθρωπο πολύ συγκροτημένο, αποφασισμένο να μπει σε άγνωστα χωράφια, με πείσμα, παιδικό ενθουσιασμό και σκληρή δουλειά. Αρχίζοντας τις πρόβες διαπίστωσα πως είναι και μεγάλο σπασικλάκι. Η αρχετυπική καλή μαθήτρια, τρομερά συνεπής και υπάκουη».
Αλλά και η Δέσποινα Βανδή, μιλάει για το νέο εγχείρημα στην πορεία της και περιγράφει τα πρώτα συναισθήματα της:
«Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία, βλέπω πόσο πολλή δουλειά απαιτείται για να ολοκληρωθεί αυτή η παράσταση και έχω μεγάλο ενθουσιασμό κάθε φορά σε όλες τις πρόβες. 
Αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια ανάμεσα σε τόσους εξαιρετικούς ηθοποιούς και με οδηγό μου την υπέροχη Θέμιδα Μαρσέλλου πατάω σε μονοπάτια απ’ όπου μέχρι σήμερα δεν είχα ξαναπεράσει, ελπίζοντας πως θα τα καταφέρω κι εγώ να σταθώ με αξιοπρέπεια ανάμεσά τους, εκπληρώνοντας τις απαιτήσεις του δικού μου ρόλου».
Epirusblog Gr
5 of 5
Γυναίκα του θεάτρου αποκάλεσε την Δέσποινα Βανδή «σπασικλάκι»
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4080431365199489911
Σχόλια
item