Τιμήθηκαν αυτοί που κρατούν τα ελικόπτερα της Α.Σ και όχι μόνο…Ιπτάμενα! Τιμήθηκαν αυτοί που κρατούν τα ελικόπτερα της Α.Σ και όχι μόνο…Ιπτάμενα! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τιμήθηκαν αυτοί που κρατούν τα ελικόπτερα της Α.Σ και όχι μόνο…Ιπτάμενα!

Τιμήθηκαν αυτοί που κρατούν τα ελικόπτερα της Α.Σ και όχι μόνο…Ιπτάμενα!
Μια σπάνια αλλά επιβαλλόμενη στιγμή έζησαν κάποιοι από το Προσωπικό του «307 ΤΣΥΑΥ» του Τεχνικού Συγκροτήματος  Υποστηρίξεως Αεροπορικού Υλικού ,που βραβεύτηκαν από τον Α/ΓΕΣγια την Σημαντικότατη Επισκευή των Ιπταμένων Μέσων της Αεροπορίας Στρατού και όχι μόνο!
1
1
Συγκεκριμένα  σύμφωνα με Ανακοίνωση του ΓΕΣ

Πραγματοποιήθηκε στο ΓΕΣ, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, τελετή βράβευσης του προσωπικού του 307 Τεχνικού Συγκροτήματος Υποστήριξης Αεροπορικού

Υλικού (307 ΤΣΥΑΥ).

Η Ιεραρχία του ΓΕΣ, συνεχάρη το προσωπικό του Συγκροτήματος, διότι εργαζόμενο με μεθοδικότητα, απαράμιλλο ζήλο, ευσυνειδησία, μη φειδόμενο κόπου και χρόνου, πέραν του ωραρίου και πάντοτε σε αγαστή συνεργασία με τον επιχειρησιακό φορέα, διασφαλίζει και διατηρεί σε υψηλό επίπεδο τους δείκτες παραγωγής και διαθεσιμότητας των Αεροπορικών μέσων του Στρατού Ξηράς και όχι μόνο!

2
2
Το προσωπικό του 307 ΤΣΥΑΥ επιδεικνύει καθημερινά, το υψηλό αίσθημα ευθύνης, το ενδιαφέρον για την Υπηρεσία, το υψηλό επίπεδο των γνώσεων και την άριστη επαγγελματική του κατάρτιση.

3
3
Να σημειωθεί οτι το «307 ΤΣΥΑΣΥ» με ελάχιστο κόστος ,αλλά με πολλή δουλειά έχει ήδη ετοιμάσει για πτήση και παραλαμβάνεται ήδη τις επόμενες ημέρες το 20υ Ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού …Που αν η συντήρηση γινόταν εκτός Συγκροτήματος θα στοίχιζε πολλαπλάσια χρήματα στην Πατρίδα!
Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται καθώς κέρδισε μία μεγάλη μάχη και στο υπόστεγο ! Και αυτό σίγουρα θα περάσει στην ιστορία του. …
Πριν από δύο χρόνια έχουμε και λέμε τι ….Πέτυχε το ΓΕΣ με την Συνεργασία του  (ΤΣΥΑΥ) 
SONY DSC
SONY DSC Τι πέτυχε; Το ελικόπτερο ΑΒ-212 του Πολεμικού Ναυτικού έχρηζε άμεσης εργοστασιακής συντήρησης- επισκευής , αλλιώς θα καθηλώνονταν.
Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού απευθύνθηκε στην Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) και ζήτησε προσφορά για τη συγκεκριμένη εργασία στο εν λόγω ελικόπτερο.
Η ΕΑΒ από την πλευρά της αφού προέβη σε εξονυχιστικό έλεγχο του ελικοπτέρου ενημέρωσε το ΓΕΝ ότι για να ξαναπετάξει το ΑΒ-212 απαιτούνταν 550.000 ευρώ για εργασία και ανταλλακτικά.
Στη συνέχεια το ΓΕΝ ,γνωρίζοντας ότι τον συγκεκριμένο τύπο το διαθέτει και η Αεροπορία Στρατού , απευθύνθηκε στο ΓΕΣ. Πληροφορήθηκε ότι η Αεροπορία Στρατού προβαίνει στην εργοστασιακή συντήρηση των ελικοπτέρων ΑΒ-212 που διαθέτει στο 307 Τεχνικό Συγκρότημα Υποστηρίξεως Αεροπορικού Υλικού (ΤΣΥΑΥ) που εδρεύει στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας .
Η οικονομική προσφορά από το ΤΣΥΑΥ για την ίδια δουλειά ήταν 115.000 ευρώ! Μάλιστα στην τελετή παραλαβής του συγκεκριμένου ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού από το Στεφανοβίκειο  πήγε ο τότε Α/ΓΕΣ  αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος και ο  τότε Α/ΓΕΝ αντιναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, σήμερα Α/ΓΕΕΘΑ
Να θυμίσουμε ότι το ΤΣΥΑΥ ανήκει στην 1η Ταξιαρχία Στρατού που συγκροτήθηκε τον Μάρτιο του 1998, στα πλαίσια της γενικότερης αναδιοργάνωσης του Στρατού και της Αεροπορίας Στρατού. Έχει έδρα στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας.
veteranos.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Τιμήθηκαν αυτοί που κρατούν τα ελικόπτερα της Α.Σ και όχι μόνο…Ιπτάμενα!
Epirusblog Gr
5 of 5
ενδιαφέροντα 7598785578275310016
Σχόλια
item