Τζώνη Καλημέρης – Ανθή Σαλαγκούδη: Μόλις χώρισαν! Τζώνη Καλημέρης – Ανθή Σαλαγκούδη: Μόλις χώρισαν! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τζώνη Καλημέρης – Ανθή Σαλαγκούδη: Μόλις χώρισαν!

Τζώνη Καλημέρης – Ανθή Σαλαγκούδη: Μόλις χώρισαν!

Η επανασύνδεση, πάντως, δε μοιάζει απίθανο σενάριο.
Από τον τυφώνα των χωρισμών του 2016 δεν ξέφυγαν ούτε ο Τζώνη Καλημέρης και η Ανθή Σαλαγκούδη, οι οποία σύμφωνα με νέο δημοσίευμα δεν είναι πια μαζί.
Μπορεί ο φωτογραφικός φακός να τους είχε απαθανατίσει μαζί σε κοινές τους διακοπές το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο οι δυο τους λέγεται πως έχουν βάλει τέλος στη σχέση τους ύστερα από πολλούς μήνες κοινής ζωής.
Το Secret υποστηρίζει στο σχετικό δημοσίευμα πως το πάλαι ποτέ ερωτευμένο ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τους πιθανούς λόγους που τους οδήγησαν στην απόφαση αυτή, γράφοντας χαρακτηριστικά:
«Ύστερα από ένα πολύ ερωτικό καλοκαίρι, οπότε δόθηκε σε όλους η εντύπωση πως το ζευγάρι θα είχε μέλλον, ήρθε ο χωρισμός. 
Όπως ήρεμα και διακριτικά ξεκίνησαν τη σχέση τους, έτσι αθόρυβα προχώρησαν και στην απόφαση για τη λήξη της. 
Η αλήθεια είναι πως τα κοντινά τους πρόσωπα ένιωσαν έκπληξη μαθαίνοντας την είδηση του χωρισμού, αφού τους είχαν ζήσει από κοντά και είχαν καταλάβει πόσο δεμένοι ήταν».
Η επανασύνδεση, πάντως, δε μοιάζει απίθανο σενάριο καθώς Τζώνη και Ανθή είχαν χωρίσει ξανά στο παρελθόν αλλά… ξανακατέληξαν μαζί.
Epirusblog Gr
5 of 5
Τζώνη Καλημέρης – Ανθή Σαλαγκούδη: Μόλις χώρισαν!
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1288641388343654343
Σχόλια
item