Ήπειρος: Το Σπήλαιο "Ανεμότρυπα" ταξιδεύει στην Ήπειρο Ήπειρος: Το Σπήλαιο "Ανεμότρυπα" ταξιδεύει στην Ήπειρο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ήπειρος: Το Σπήλαιο "Ανεμότρυπα" ταξιδεύει στην Ήπειρο

Ήπειρος: Το Σπήλαιο "Ανεμότρυπα" ταξιδεύει στην Ήπειρο ς::

Έναν πρωτότυπο τρόπο για να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα του Σπηλαίου Πραμάντων «Ανεμότρυπα» και να δώσει το έναυσμα για προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών, επιλέγει ο δήμος Βορείων Τζουμέρκων.


Με πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρηση και σε συνεργασία με την επιτροπή Τουριστικής Προβολής του δήμου του δήμου, οργανώνεται μια φωτογραφική έκθεση, η οποία θα ταξιδέψει αρχικά  σε πόλεις της Ηπείρου και στη συνέχεια στην υπόλοιπη Ελλάδα.


Πρώτος σταθμός της έκθεσης θα είναι η πόλη της Παραμυθιάς, όπου από σήμερα Παρασκευή 11 έως το Σάββατο 26 Νοεμβρίου θα παρουσιάζονται εικόνες του πιο λευκού σπηλαίου στην Ελλάδα, καθώς φιλοξενεί στους κόλπους του καθαρό ασβεστόλιθο.


Η έκθεση με φωτογραφίες του Βαγγέλη Γιωτόπουλου θα φιλοξενηθεί στον εκθεσιακό χώρο «Καρκαμίτσι» και θα λειτουργεί Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.


Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων ευχαριστεί το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Παραμυθιάς και τη Δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραίμη για τη φιλοξενία.


vimanews.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Ήπειρος: Το Σπήλαιο "Ανεμότρυπα" ταξιδεύει στην Ήπειρο
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7223278453360448808
Σχόλια
item