Κατερίνα Μουτσάτσου: Ο άγνωστος γάμος της στο εξωτερικό και οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης Κατερίνα Μουτσάτσου: Ο άγνωστος γάμος της στο εξωτερικό και οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Κατερίνα Μουτσάτσου: Ο άγνωστος γάμος της στο εξωτερικό και οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης

Κατερίνα Μουτσάτσου: Ο άγνωστος γάμος της στο εξωτερικό και οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης

«Έκανα πολιτικό γάμο στο Los Angeles σχεδόν πριν από τρία χρόνια. Ήταν ένας γρήγορος γάμος που κράτησε μόλις 7 λεπτά».
Η Κατερίνα Μουτσάτσου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό DownTown και μίλησε για την εγκυμοσύνή της και για τον μυστικό γάμο που έκανε πριν 3 χρόνια με τον Charles Como. «Έκανα πολιτικό γάμο στο Los Angeles σχεδόν πριν από τρία χρόνια. 
Ήταν ένας γρήγορος γάμος που κράτησε μόλις 7 λεπτά, γιατί για να σχεδιαστεί ο κανονικός ήταν ολόκληρη ιστορία και δεν μπορούσαμε – είχαμε και πολλή δουλειά. Οπότε είπαμε ότι θα το κάνουμε στο μέλλον», αποκάλυψε η ίδια.
Οι γονείς σου δεν ήταν εκεί;
Όχι. Είχαμε φτάσει πολύ κοντά στο να κάνουμε τον κλασικό γάμο και όλοι είχαμε κουραστεί με το πότε θα το κάνουμε και αν θα τα καταφέρναμε λόγω δουλειάς. 
Στο τέλος μαζεύονταν περίπου 400 καλεσμένοι και αποκλείονταν εκατοντάδες καλοί φίλοι. Οι γονείς μου είπαν “Εντάξει είναι δύσκολο να το οργανώσουμε τώρα, κάνε αυτό και μετά τον κλασσικό γάμο.
Ούτε για τον άντρα σου γνωρίζουμε κάτι.
Είναι Αμερικάνος με ρίζες από Ιταλία, λέγεται Charles Como και είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου, είναι ιδιοφυΐα. Είναι παραγωγός, innovator στην ουσία, με πολλές γνώσεις τεχνολογίας και development...
moutsatsou3
Αλήθεια πώς γνωριστήκατε;
Ήμουν καλεσμένη σε μια πρεμιέρα φίλου σε ένα underground σινεμά και κάθισα δίπλα του. Εκείνος όμως δεν ήταν καλεσμένος. Κανονικά θα πήγαινε να δει άλλη ταινία, αλλά είχε αργήσει. Είδε το κόκκινο χαλί, όλη αυτήν την κινητικότητα, προσποιήθηκε ότι είναι καλεσμένος και μπήκε μέσα.
 Εγώ έφθασα αργά, δεν υπήρχαν θέσεις και άκουσα να λένε “Όποιος έχει κενή θέση δίπλα του να σηκώσει το χέρι”. Έτσι κάθισα δίπλα του. Εν τω μεταξύ δεν τον πρόσεξα καν γιατί είχε μια τρομερή ομοιότητα με τον George Clooney και εμένα ο Clooney δεν μου αρέσει...
Epirusblog Gr
5 of 5
Κατερίνα Μουτσάτσου: Ο άγνωστος γάμος της στο εξωτερικό και οι πρώτοι μήνες της εγκυμοσύνης
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4528530234689575125
Σχόλια
item