Στη Σερβία ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Συνάντηση με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της χώρας Στη Σερβία ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Συνάντηση με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της χώρας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στη Σερβία ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Συνάντηση με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της χώρας

Στη Σερβία ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Συνάντηση με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της χώρας
Στη Σερβία βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ περιλαμβάνει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Σερβίας, Τόμισλαβ Νίκολιτς, τον πατριάρχη Σερβίας Ειρηναίο, καθώς και με τον πρωθυπουργό, Αλεξάντερ Βούτσιτς.
Το βράδυ θα παρακαθίσει σε δείπνο που θα παραθέσει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ίβιτσα Ντάσιτς. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί και με Έλληνες επιχειρηματίες.
Στις συναντήσεις με την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην περιοχή και οι πολιτικές και οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών.
Χθες ο κ. Μητσοτάκης ήταν στη Σόφια. Στις συναντήσεις του με την πολιτική ηγεσία της Βουλγαρίας, οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ανησυχία τους για τις πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τη Συνθήκη της Λωζάνης και τις απειλές του προς την Ευρωπαϊκή Ένωση αναφορικά με το προσφυγικό-μεταναστευτικό.
Στην συνάντηση που είχε με Έλληνες επιχειρηματίες οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη Βουλγαρία, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι η ΝΔ είναι το Κόμμα το οποίο στηρίζει την επιχειρηματικότητα σε όλες τις εκφάνσεις της και πιστεύει ότι μόνο μέσα από μία γενναία μείωση των φορολογικών συντελεστών μπορεί να έρθει ανάπτυξη στη χώρα, καθώς μόνο μία τέτοια μείωση φορολογικών συντελεστών στα επιχειρηματικά κέρδη μπορεί να αποτελέσει ικανό κίνητρο για να αυξηθεί σημαντικά το επίπεδο των επενδύσεων στην Ελλάδα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
iefimerida.gr

Epirusblog Gr
5 of 5
Στη Σερβία ο Κυριάκος Μητσοτάκης -Συνάντηση με τον πρόεδρο και τον πρωθυπουργό της χώρας
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 5043362898301626630
Σχόλια
item