Γιάννενα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Κ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Γιάννενα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Κ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Κ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Αποτέλεσμα εικόνας για Κ.Κ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ιωαννινων

Η Κ.Κ. Εργατικός Αγώνας Ιωαννίνων καταδικάζει τα φαινόμενα άγριας αστυνομικής βίας και αναίτιων επιθέσεων και προσαγωγών δεκάδων πολιτών από άνδρες της ασφάλειας με πολιτικά κατά το τέλος της χθεσινής πορείας για το Πολυτεχνείο, καθώς και το σύρσιμο στα δικαστήρια διαδηλωτών που δεν συμμετείχαν καν στα επεισόδια.

Επίσης, καταδικάζουμε εντόνως το ξυλοδαρμό διαδηλωτή μέσα στο αστυνομικό μέγαρο, ο οποίος είχε συλληφθεί χωρίς να βρίσκεται στον τόπο των επεισοδίων. Ότι και αν είχε συμβεί, είναι αδικαιολόγητη η χρήση βίας από την αστυνομία.

Καταδικάζουμε τη κυβέρνηση Συριζα – Ανελ η οποία συναγωνίζεται επάξια τις προηγούμενες κυβερνήσεις σε καταστολή και χρήση αστυνομικής βίας, θυμίζοντάς μας «αλησμόνητες» στιγμές του παρελθόντος.

Η πόλη μας είχε χρόνια να έρθει αντιμέτωπη με τέτοια συμβάντα και απαιτείται καταδίκη αυτών και εγρήγορση από τον δημοκρατικό κόσμο των Ιωαννίνων, καθώς η άγρια καταστολή θα είναι ο κανόνας για να αντιμετωπιστεί το κύμα απεργιών και διαδηλώσεων που έρχεται και η ριζοσπαστικοποίηση των εργαζομένων.
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κ.Κ. ΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 4223811945343770313
Σχόλια
item