Άρτα: Μήνυμα του προέδρου των Πολυτέκνων Ν. Άρτας κ. Ευαγγέλου Παπαμιχαήλ


Άρτα: Μήνυμα του προέδρου των Πολυτέκνων Ν. Άρτας κ. Ευαγγέλου Παπαμιχαήλ
Η ημέρα της πολύτεκνης οικογένειας εορτάζεται την πρώτη Κυριακή του Νοεμβρίου κατά την οποία τιμώνται οι προστάτες των πολυτέκνων Άγιοι Τερέντιος και Νεονίλλη και τα επτά τέκνα τους που αποτελούν το πρότυπο των πολύτεκνων οικογενειών.

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Άρτας θα τιμήσουμε τους Αγίους Προστάτες μας και μετά τη Θεία Λειτουργία θα ακολουθήσει αρτοκλασία.

Την ίδια μέρα το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση μετά φαγητού στο ξενοδοχείο ¨ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ¨. Για τη συμμετοχή απαραίτητη η παραλαβή της πρόσκλησης από το γραφείο του συλλόγου Πολυτέκνων.

Και φέτος η γιορτή μας συμπίπτει με την περαιτέρω εξαφάνιση κάθε ίχνους Δημογραφικής και Κοινωνικής Πολιτικής στη χώρα μας. Έτσι η (συγ) Κυβέρνηση συνεχίζει την αντιπολυτεκνική, αντιοικογενειακή και αντιδημογραφική πολιτική της προκατόχου της αφού σε όλα τα μέτρα που έλαβε μέχρι τώρα ουδεμία μέριμνα επέδειξε για τους πολύτεκνους μέχρι Τετάρτη 2/11 .

Η Ελλάδα δεν γεννάει. Λιγοστεύει και γερνάει.

Σήμερα φυγοτεκνία και ολιγοτεκνία αποτελούν την κυριότερη απειλή που δέχεται ολόκληρο το Έθνος, γιατί χωρίς επαρκή νεανικό πληθυσμό είναι αδύνατη η ανάπτυξη και η ασφάλεια της πατρίδας μας.

Οι πολιτικοί μας κατάφεραν να φτωχοποιήσουν το λαό μας, να διώξουν τα παιδιά μας στο εξωτερικό, να ξεπουλήσουν τον Εθνικό μας πλούτο και να βρίσκεται η πατρίδα μας στα πρόθυρα της Δημογραφικής κατάρρευσης.

¨Έρμη¨ πατρίδα που έδωσες τα φώτα στην ανθρωπότητα πώς κατάντησες !!!

Έχουν άραγε καταλάβει πόσο κακό έχουν κάνει σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο; Γιατί δεν ομονοούν, αυτή την ύστατη στιγμή που η πατρίδα κινδυνεύει, να πάρουν μέτρα και αποφάσεις για να σώσουν ό,τι έχει απομείνει;

Ο Ελληνικός λαός θα αναζητήσει ηγέτη που θα δώσει όραμα και ελπίδα και θα στείλει στα σπίτια τους όσους μας οδήγησαν στο σημερινό κατάντημα. 

Με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου στις πολύτεκνες οικογένειες!

maxitisartas.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Μήνυμα του προέδρου των Πολυτέκνων Ν. Άρτας κ. Ευαγγέλου Παπαμιχαήλ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 855395751030401035
item