Μανιφέστο Σκουρλέτη κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ Μανιφέστο Σκουρλέτη κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μανιφέστο Σκουρλέτη κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ

Μανιφέστο Σκουρλέτη κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ
Mε αιχμές η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 

Ο Πάνος Σκουρλέτης τα έβαλε με τα μέσα ενημέρωσης που τον έφεραν να μένει εκτός κυβέρνησης. 

«Θέλω να πω ότι σε αυτό τον ανασχηματισμό χαρακτηριστική ήταν... η υψηλή αξιοπιστία των μέσων ενημέρωσης που με θεωρούσαν ότι θα είμαι εκτός κυβερνητικού σχήματος» είπε ο Πάνος Σκουρλέτης και συνέχισε: «Ηταν από εκείνες τις δυνάμεις, μέσα και έξω από τη χώρα, που ενοχλούνται όταν βλέπουν μια κυβέρνηση της αριστεράς να βάλει το δικό της αποτύπωμα. 

Υπήρξαμε συνεπείς με τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις, δεν κινηθήκαμε ούτε χιλιοστό έξω από αυτές. Σε αυτούς τους 13 μήνες κερδίσαμε τη μάχη για τον ΑΔΜΗΕ, ένα σχέδιο που πολεμήθηκε μέσα και έξω για διαφορετικούς λόγους».

Ακυρώσαμε το παλιό σχέδιο για τη μικρή ΔΕΗ είπε ο Πάνος Σκουρλέτης κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. 

Ο Πάνος Σκουρλέτης έκανε λόγο τρόικα εσωτερικού και εξωτερικού και συνέχισε: Δεν υπέγραψα και δεν υπογράψαμε καμία εντολή για ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ. Μας κληρονόμησαν την καταστροφή. Φεύγουμε από το υπουργείο Ενέργειας ικανοποιημένοι και με ψηλά το κεφάλι. 

Ο Πάνος Σκουρλέτης κατέληξε απευθυνόμενος στον Γιώργο Σταθάκη: «Αν Γιώργο εγώ έφτιαχνα μια κυβέρνηση μετά από χρόνια εσύ θα ήσουν ο άνθρωπος που θα έβαζα στο υπουργείο Ενέργειας». 

Epirusblog Gr
5 of 5
Μανιφέστο Σκουρλέτη κατά της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ
Epirusblog Gr
5 of 5
πολιτική 3023746254581823000
Σχόλια
item