Εβελίνα Παπούλια: "Την απιστία δεν την συγχωρώ καθόλου!" Εβελίνα Παπούλια: "Την απιστία δεν την συγχωρώ καθόλου!" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Εβελίνα Παπούλια: "Την απιστία δεν την συγχωρώ καθόλου!"

Εβελίνα Παπούλια: Την απιστία δεν την συγχωρώ καθόλου!

Η Εβελίνα Παπούλια είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς αυτής της χώρας με κοινό που την ακολουθεί στην τηλεόραση και στο θέατρο. 

Φέτος, τηλεοπτικά την απολαμβάνουμε για μια ακόμη χρονιά στο Μπρούσκο, ενώ θεατρικά πρωταγωνιστεί στην παράσταση "Επικίνδυνες Σχέσεις" σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη. 

Στην ίδια παράσταση, ο Γιώργος Κιμούλης που εκτός από το να σκηνοθετεί παίζει κιόλας, πλαισιώνεται επίσης από την Μάρω Κοντού, την Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Μάρα Δαρμουσλή.Με αφορμή αυτό μίλησε στο Weekend της εφημερίδας ΑΓΟΡΑ, όπου αποκάλυψε και την δική της θέση για τις επικίνδυνες σχέσεις της ζωής της!

"Βέβαια και έχω ζήσει επικίνδυνες σχέσεις στη ζωή μου. Όλοι οι άνθρωποι πιστεύω πως το έχουν ζήσει! Σηκώνεσαι, ξεσκονίζεις τα πέτα σου από τη στάχτη, βγαίνεις από τα αποκαϊδια και λες: "δεν κάηκα κιόλας!", λέει η ίδια και συνεχίζει: "Μου αρέσει η υγεία στη σχέση καθώς και να περνώ καλά. Αν δεν περνώ καλά προτιμώ να φύγω!".

Πώς αντιμετωπίζει η ίδια την κτητικότητα, τη ζήλια και την απιστία μέσα σε μια σχέση; Είναι κάτι που αντέχει/ ανέχεται ή αποχωρεί; "Η κτητικότητα δεν με πειράζει. 


Νομίζω ένα κομμάτι του ερωτικού παιχνιδιού την εμπεριέχει κιόλας διαφορετικά η σχέση είναι φιλική. Η ζήλια επίσης σε ένα επίπεδο φυσιολογικό μου αρέσει γιατί εμπεριέχει ένα παιχνίδι διεκδίκησης. 

Την απιστία δεν την συγχωρώ καθόλου! Προτιμώ να έχω έναν άνθρωπος που αν ερωτευτεί άλλη γυναίκα να έχει τα κότσια να πει "γεια σας, ευχαριστώ πάρα πολύ και να φύγει. Προφανώς έχει τελειώσει η σχέση για να γίνει η μετατόπιση. 

Οι περισσότεροι άντρες δεν έχουν τη δύναμη να το κάνουν αυτό. Εμείς αναζητούμε gladiators αλλά που να τους βρεις", δηλώνει και συνεχίζει: "Είναι πολύ σημαντικό για μια γυναίκα να έχει πλάι της έναν άντρα που να νιώθει ότι μπορεί να στηριχθεί σε αυτόν", λέει.

Στην ερώτηση τώρα, αν η ίδια έχει βρει τον δικό της gladiator, η Εβελίνα Παπούλια προτιμά μια πιο διπλωματική απάντηση: "Γενικά είμαι καλά. Περνώ μια καλή και ήρεμη φάση. Επιθυμώ την υγεία στη σχέση μου κι αν δεν την έχω ή την απαιτώ για ένα διάστημα ή φεύγω. Εγώ είμαι ή όλα ή τίποτα". 
Epirusblog Gr
5 of 5
Εβελίνα Παπούλια: "Την απιστία δεν την συγχωρώ καθόλου!"
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 4575402504399635524
Σχόλια
item