Άρτα: Νωρίτερα φέτος το τρενάκι στην Άρτα Άρτα: Νωρίτερα φέτος το τρενάκι στην Άρτα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Νωρίτερα φέτος το τρενάκι στην Άρτα

Άρτα: Νωρίτερα φέτος το τρενάκι στην Άρτα

ΚΙ επειδή πολύ αγαπήθηκε το τρενάκι φέτος ξανάρχεται και μάλιστα πιο νωρίς. Κατά μια πληροφορία αναμένεται να σφυρίξει από τις 16 Δεκεμβρίου. 

Κι αν ο Δήμος βάλει κάνα εισιτήριο με ένα ευρώ μην αρχίσετε τις γκρίνιες γιατί περισσότερες ημέρες υψηλότερα τα έξοδα της ενοικίασης. Συμβολική θάναι η τιμή της... ξενάγησης.

Αλήθεια δήμαρχε, αν βρίσκονταν επιχειρηματίας που θα σκέφτονταν να αγοράσει ένα τέτοιο τρενάκι και το δρομολογούσε καθημερινά θα επιτρέπατε τη διέλευση από το κέντρο, από την οδό Σκουφά ή την Β. Πύρρου ας πούμε, με προορισμό, πέραν των άλλων, και στα περιμετρικά πάρκινγκ του Δήμου;

Πάντως από μια παλαιότερη συζήτηση, όταν πολίτες ρώτησαν τον δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη αν ο Δήμος σκέφτεται να αγοράσει ένα τέτοιο τρενάκι, θυμόμαστε πως απάντησε ότι αυτό θα μπορούσε να το κάνει και ιδιώτης. 

Υποθέτουμε ως εκ τούτου ότι θα ήταν θετικός στην καθημερινή «τροχιοδρόμηση» επί του κέντρου της πόλης. Δεν είναι κι άσχημο. Τα ωραία είναι ευπρόσδεκτα.

taxydromosartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Άρτα: Νωρίτερα φέτος το τρενάκι στην Άρτα
Epirusblog Gr
5 of 5
Αρτα 3719186444104106379
Σχόλια
item