Πρέβεζα: Ιταλοί στην Πρέβεζα για ακτινίδια Πρέβεζα: Ιταλοί στην Πρέβεζα για ακτινίδια | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Ιταλοί στην Πρέβεζα για ακτινίδια

Πρέβεζα: Ιταλοί στην Πρέβεζα για ακτινίδια
ΠΩΣ γίνεται στην Πρέβεζα τα ακτινίδια να πουλιούνται 40 και 45 λεπτά το κιλό και στην Άρτα, σε πολύ μεγάλη κλίμακα, 30 και 35 λεπτά, είναι απορίας άξιον.
Τις τιμές στο γειτονικό νομό έκανε γνωστές στον «ΑγροΤύπο» ο πρόεδρος του Κηπευτικού Συνεταιρισμού, Δημήτρης Καββαδάς, ο οποίος παράλληλα είπε ότι τα λεμόνια πωλούνται προς 90 λεπτά το κιλό.
Εν τω μεταξύ στην Πρέβεζα τα ακτινίδια αγοράζουν έμποροι από την Ιταλία, οι οποίοι βέβαια συνεργάζονται και με παραγωγούς της Άρτας, όμως κάποιες τρικλοποδιές τις «έφαγαν» από τις υπηρεσίες γιατί - λέει - δεν πέρασαν το προϊόν από διαλογητήρια, γιατί δεν μεταφέρονται συσκευασμένα αλλά σε «μπινς» των 250 κιλών και κάτι τέτοια παρόμοια που θα μπορούσαν να είναι και σκόπιμα.
Και μιλάμε περί σκοπιμότητας διότι υπάρχουν και οι Έλληνες έμποροι που δεν δείχνουν και τόσο πρόθυμοι να βάλουν λίγο πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη τους... ανακαλύπτοντας τους ελέγχους και την αυστηρότητά τους! Ναι, να υπάρχουν έλεγχοι, κανείς δεν έχει αντίρρηση αλλά κι αυτό με τα 30 και 35 λεπτά το κιλό είναι σωστό;
Η νομιμότητα από τη μια πλευρά (Ιταλοί) και το ηθικό από την άλλη (Έλληνες έμποροι). Νομίζουμε ότι η συζήτηση πρέπει να γίνει και για τα δύο. Αν θέλουμε νάμαστε δίκαιοι.
taxydromosartas.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ιταλοί στην Πρέβεζα για ακτινίδια
Epirusblog Gr
5 of 5
Πρεβεζα 7038558912304536934
Σχόλια
item