Τί συμβαίνει τελικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Κατερίνα Κόκλα; Χώρισαν; Τί συμβαίνει τελικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Κατερίνα Κόκλα; Χώρισαν; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τί συμβαίνει τελικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Κατερίνα Κόκλα; Χώρισαν;

Τί συμβαίνει τελικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Κατερίνα Κόκλα; Χώρισαν;

Η κρίση στη σχέση τους λέγεται πως προϋπήρχε για μεγάλο χρονικό διάστημα πριν ξεκινήσουν οι φήμες...
Μαζί με τις φήμες που οργιάζουν το τελευταίο χρονικό διάστημα ότι δεν είναι πια μαζί, έχουν ξεκινήσει και οι σόλο εμφανίσεις τους που είναι σα να τις επιβεβαιώνουν. Εδώ και καιρό ακούγεται πως η σχέση των Γρηγόρη Αρναούτογλου και Κατερίνας Κόκλα έχει φτάσει στο τέλος της και τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη μεταξύ τους επισημαίνει με ρεπορτάζ της η εφημερίδα Freddo. 
Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το σύμφωνο συμβίωσης που έχει διευκρινίσει ο ίδιος ο παρουσιαστής κατά τη διάρκεια της εκπομπής του «Τα Καρντάσιανς» ότι είχαν υπογράψει έχει ήδη ακυρωθεί.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε σπεύσει μετά το καλοκαίρι με δηλώσεις του να διαψεύσει όσα είχαν ειπωθεί ως τότε εξαιτίας του ότι οι δυο τους πέρασαν χωριστά τις καλοκαιρινές διακοπές τους, όμως παρά τις προσπάθειες να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, δεν τα κατάφεραν, οπότε οδηγήθηκαν στην τελική ρήξη, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.
Το πρώην ζευγάρι που γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2011 στη γενέτειρα της Κατερίνας Κόκλα, τη Νάξο και που απέκτησε το παιδί τους δύο χρόνια μετά, δείχνει να θέλει να κρατήσει το χωρισμό τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας -όσο αυτό είναι εφικτό φυσικά- έχοντας το γιο τους ως πρώτη προτεραιότητα. Βέβαια, το τί όντως ισχύει, θα το δείξει ο χρόνος.
Epirusblog Gr
5 of 5
Τί συμβαίνει τελικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Κατερίνα Κόκλα; Χώρισαν;
Epirusblog Gr
5 of 5
show biz 1627945264950573605
Σχόλια
item