Γιάννενα: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - Στο προσκήνιο οι επιπτώσεις της κρίσης στις επιχειρήσεις Γιάννενα: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - Στο προσκήνιο οι επιπτώσεις της κρίσης στις επιχειρήσεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - Στο προσκήνιο οι επιπτώσεις της κρίσης στις επιχειρήσεις

Γιάννενα: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - Στο προσκήνιο οι επιπτώσεις της κρίσης στις επιχειρήσεις
Το Επιμελητήριο Ιωαννίνων και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ηπείρου, στο πλαίσιο των δράσεων τους για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας κατά την περίοδο της ύφεσης  διοργανώνουν ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας: «Οι επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του Νομού Ιωαννίνων, μέθοδοι και τεχνικές διατήρησης της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων». 

Στο πρώτο μέρος θα γίνει μια συνοπτική αξιολόγηση των βασικών δεικτών του νομού και παρουσίαση των αποτελεσμάτων για τις επιπτώσεις της κρίσης στη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Εισηγητής του πρώτου μέρους θα είναι ο Δημήτριος Kαμπούρης διδάκτωρ του πανεπιστημίου ειδικός επιστήμων σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης  επιχειρήσεων.
Στο δεύτερο μέρος θα παρουσιαστούν μία σειρά νομικών θεμάτων που αφορούν τη διαδικασία εξυγίανσης, όπως υπαγωγή, προστασία, άνοιγμα διαδικασίας, συμφωνία επικύρωσης. Εισηγητής του δεύτερου μέρους θα είναι η Ματίνα Kαπρίτσα νομικός, Δικηγόρος παρ’ εφέταις.

Στο τρίτο μέρος παρουσιάζονται οι τεχνικές διατήρησης βιωσιμότητας των επιχειρήσεων, διάγνωση, αναδιοργάνωση, αναδιάρθρωση, εξυγίανση. Εισηγητής του πρώτου μέρους θα είναι ο Δημήτριος Καμπούρης διδάκτωρ του πανεπιστημίου ειδικός επιστήμων σε θέματα χρηματοοικονομικής διοίκησης  επιχειρήσεων.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, Αραβαντινού 5α. Σε όλους που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση, θα δοθεί ειδικός φάκελος με το περιεχόμενο της εισήγησης. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
anex.gr
Epirusblog Gr
5 of 5
Γιάννενα: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ - Στο προσκήνιο οι επιπτώσεις της κρίσης στις επιχειρήσεις
Epirusblog Gr
5 of 5
Ιωάννινα 7889340537802477025
Σχόλια
item